ΔΙΑΦΟΡΑ

Καθαρά Δευτέρα: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο – Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, η θερμοκρασία την Καθαρά Δευτέρα θα φτάσει μέχρι και τους 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που γίνονται παραδοσιακά την τελευταία Κυριακή του Τριώδιου, θα γίνουν χωρίς προβλήματα.

Στην Αθήνα, λίγες ψιχάλες θα κάνουν την εμφάνισή τους το μεσημέρι προς το απόγευμα, ενώ τα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Βροχές θα σημειωθούν σε Ξάνθη και Ηράκλειο. «Ούριος άνεμος» την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας με έναν πίνακα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook παρουσιάζει τον καιρό του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

«Η αστάθεια του τριημέρου της Αποκριάς δεν φαίνεται να αποτελέσει εμπόδιο για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε 5 μεγάλες πόλεις, ωστόσο την Κυριακή οι καρναβαλιστές θα δροσιστούν λίγο περισσότερο! Χωρίς προβλήματα και σε στεριά και σε θάλασσα η έξοδος των εκδρομέων.

Η θερμοκρασία το τριήμερο θα βρεθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα (16-18 βαθμοί το μεσημέρι) . Την Καθαρά Δευτέρα θα πνέει ούριος άνεμος για το πέταγμα του χαρταετού (βορειοδυτικός 4-6 μποφόρ).

Το διαβάσαμε εδώ ipaidia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button