ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και λίγα ήταν! Βγηκε η αποφαση φυλάκισης για τον νοσοκόμο που βίαζε ασθενείς!

 

 

 

Πρόκειται για τον 29χρονο Άντριου Χάτσινσον που εργαζόταν στο νοσοκομείο John Radcliffe στην Οξφόρδη, που όταν συνελήφθη ομολόγησε ότι βίασε μια 18χρονη τον Οκτώβριο του 2011 και μια 35χρονη γυναίκα τον Φεβρουάριο του 2012, ενώ ήταν αναίσθητες στο τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου και δήλωσε ένοχος σε 27 κατηγορίες βιασμού και ηδονοβλεψίας.

 

Ποινή φυλάκισης 18 ετών επέβαλε δικαστήριο στον 29χρονο νοσοκόμο ο οποίος κρίθηκε ένοχος των κατηγοριών για τον βιασμό δύο ασθενών, που βρίσκονταν σε κατάσταση νάρκωσης, το διάστημα μεταξύ 2011 και 2013.

Ο 29χρονος είχε, μάλιστα, καταγράψει σε βίντεο τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο γυναικών και το υλικό των βιασμών βρέθηκε στον υπολογιστή του, στο σπίτι του, μαζί με «εκατοντάδες» άλλες απρεπείς φωτογραφίες, που είχε τραβήξει εν αγνοία των γυναικών που απεικονίζονταν.

Ο νεαρός βρέθηκε στο στόχαστρο της αστυνομίας όταν οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για την προσπάθειά του να φωτογραφίσει δύο κορίτσια την ώρα που άλλαζαν σε αθλητικό κέντρο της περιοχής του.

Ερευνώντας το σπίτι του οι Αρχές ανακάλυψαν τα ντοκουμέντα της διαστροφής του. Μαζί με τα βίντεο από τους βιασμούς των ασθενών βρήκαν φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο 29χρονος κάτω από φούστες γυναικών, αλλά και απρεπείς φωτογραφίες παιδιών.

Για το «έργο» του ο Hutchinson χρησιμοποιούσε μια κάμερα που είχε κλέψει από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν.

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button