ΔΙΑΦΟΡΑ

«Καλό ταξίδι στο φως, Πάττυ»: Απέραντη θλίψη για τον θάνατο της χαμογελαστής δασκάλας

Πάττυ Παπαδήμου: «Βαθιά» η θλίψη για τον άδοξο θάνατό της δασκάλας .Η Πάττυ Παπαδήμου «έφυγε» από τη ζωή στα 56 της χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας.

«Το νέο της απώλειας της Πάττυ Παπαδήμου μας γέμισε τεράστια θλίψη. Πέρα από όλα τα άλλα, ήταν η φίλη μας, η συνεργάτιδα στις δράσεις για το παιδικό βιβλίο, το μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ μέχρι το 2021, η βραβευμένη μας με το βραβείο “Στον Έλληνα Δάσκαλο”

Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν όσα νιώθουμε. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αυτό το βλέμμα και το χαμόγελο. Κουράγιο στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες της. Πολλές οι απώλειες που μαζεύτηκαν σαν σκοτεινά σύννεφα γύρω μας… Καλό ταξίδι στο φως, Πάττυ…».

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button