ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέβηκε μια σκάλα 9 μέτρων για να σώσει ένα ετοιμοθάνατο σκυλί. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

 

Όταν οι άνθρωποι της οργάνωσης «Hope For Paws» εντόπισαν για πρώτη φορά τον Τζόρνταν, κατάλαβαν με τη πρώτη ματιά ότι το σκυλί ήταν σε τραγική κατάσταση.

Κατέβηκε μια σκάλα 9 μέτρων για να σώσει ένα ετοιμοθάνατο σκυλί. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Μόλις κατέβηκαν τη σκάλα και έφτασαν κοντά του, συνειδητοποίησαν ότι η υγεία του Τζόρνταν ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ό, τι αρχικά νόμιζαν. Το τι συνέβη στη συνέχεια θα σας τρομάξει, αλλά η δραματική κατάληξη θα σας υπενθυμίσει ότι εξακολουθεί να υπάρχει άφθονο καλό σε αυτόν τον κόσμο.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάποιος θα μπορούσε να κακοποιήσει τόσο άσχημα ένα ζώο αλλά είναι εξίσου δύσκολο να πιστέψει ότι ένα τόσο μικρό σκυλί θα μπορούσε να αντέξει και να ζήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο Τζόρνταν τα κατάφερε. Το βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια είναι αρκετό για να φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Αν η ιστορία του Τζόρνταν σας φάνηκε ενδιαφέρουσα, φροντίστε να την κοινοποιήσετε στους φίλους σας. Τα καλά νέα άλλωστε πρέπει να τα μαθαίνουν όλοι!

πηγη dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button