ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατέρρευσε μπροστά στους θεατές την ώρα που τραγουδούσε: Πέθανε ξαφνικά 30χρονος τραγουδιστής πάνω στη σκηνή – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο θάνατος του 30χρονου τραγουδιστή γκόσπελ Πέντρο Ενρίκε.

Συγκεκριμένα ο πασίγνωστος τραγουδιστής κατέρρευσε πάνω στη σκηνή το βράδυ της Τετάρτης (13/12), σοκάροντας τους θεατές ενώ μεταδιδόταν ζωντανά και στο διαδίκτυο.

Δυστυχώς, ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Βραζιλία.

Πιο συγκεκριμένα, οι θαυμαστές του Βραζιλιάνου τραγουδιστή των gospel Pedro Henrique «πάγωσαν» όταν ο 30χρονος τραγουδιστής Pedro Henrique κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του και άφησε την τελευταία του πνοή.

O 30χρονος διάσημος τραγουδιστής ερμήνευε το τραγούδι του Vai Ser Tão Lindo σε εκδήλωση, όταν ξαφνικά κατέρρευσε.

Αν δει κάποιος το βίντεο δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη, αφού ο 30χρονος τραγουδάει κανονικά και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

Σε πλάνα από την εκδήλωσε φαίνεται ο τραγουδιστής να αλληλεπιδρά με τον κόσμο και να τραγουδά το «Vai Ser Tão Lindo» όταν χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη σκηνή μπροστά από την μπάντα του.

Ο Pedro Henrique μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η δισκογραφική του εταιρεία Todah Music αναφέρει πως υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Ο Pedro Henrique, σύμφωνα με το TMZ, ήταν μόλις 30 ετών.

Η στιγμή που ο τραγουδιστής καταρρέει:

 

Πηγη newsitamea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button