ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: MEΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ: Αν σας πλησιάσει ένα μικρό παιδί, καλέστε αμέσως την Αστυνομία…

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: MEΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ: Αν σας πλησιάσει ένα μικρό παιδί, καλέστε αμέσως την Αστυνομία…

Απ’oτι φαίνεται οι επινοήσεις και η φαντασία των πονηρών απατεώνων που θέλουν να επωφεληθούν τις ημέρες του Πάσχα δεν σταματάει πουθενά.

Διαβάστε με προσοχή, λοιπόν, για να γλιτώσετε τα χειρότερα! Εάν απόψε, κατά την περιφορά του Επιταφίου ή το βράδυ της Ανάστασης, σας πλησιάσει κάποιο παιδάκι μικρής ηλικίας, λέγοντας σας πως χάθηκε και ζητώντας σας να το πάτε στο σπίτι του, σε κάποια διεύθυνση που θα σας αναφέρει, καλέστε αμέσως την Άμεση Δράση.

Αυτό είναι ένα πολύ πονηρό τέχνασμα που έχουν εφεύρει οι κλέφτες, ωστε να σας παγιδεύσουν. Σας δίνουν μια ερημική διεύθυνση και όταν επιχειρήσετε να πάτε το παιδί εκεί, σας ακινητοποιούν και σας παίρνουν ό,τι έχετε επάνω σας. Φυσικά η διεύθυνση της κατοικίας τους δεν είναι αληθινή, αλλά είναι μια διεύθυνση τυχαία σε απόμερη γειτονιά. Τέτοια περιστατικά υπήρξαν πέρυσι τέτοιο καιρό στην Δυτική Θεσσαλονίκη σε περιοχές του Κορδελιού, του Ευόσμου αλλά και της Νικόπολης. Μεγάλη προσοχή λοιπόν …Ενημερώστε και ηλικιωμένους, οι οποίοι είναι πιο αφελείς και αθώοι!!!!

πηγη http://anatropionline.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button