ΔΙΑΦΟΡΑ

Κλαίει όλη η Ελλάδα με την νέα διπλή τραγωδία: Νεκρή μια 21χρονη κοπέλα και ένας 24χρονος νεαρός

Διπλή τραγωδία: Άσχημα νέα για τρία νεαρά παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους , καθώς χτες σημειώθηκαν 2 τροχαία δυστυχήματα σε σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι με θύματα μια 21χρονη, έναν 24χρονο αλλά και ένα 26χρονο ελαφρά τραυματισμένο.

Διπλή τραγωδία: Τροχαίο στον Ασπρόπυργο

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια νεαρή κοπέλα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 26χρονος νέος για άγνωστες προς το παρών αιτίες, ανετράπη.

Η άτυχη 21χρονη που ήταν συνοδηγός του μοιραίου οχήματος, βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ ο 26χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Τροχαίο δυστύχημα και στο Μαρούσι

Λίγες ώρες αργότερα στην οδό Σωρού, στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσυκλέτα.

Αυτο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 24χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ενώ στο νοσοκομείο, τραυματίας, μεταφέρθηκε ο οδηγός του ΙΧ του μοιραίου δυστυχήματος.

πηγη enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button