ΔΙΔΑΧΕΣ

Κλειστά σχολεία για αύριο 31/01: Οι περιοχές – Τι θα γίνει στην Αττική

Σε πολλούς δήμους της Ελλάδας ανακοινώθηκαν κλειστά σχολεία για την Τετάρτη (31/01).

Η κακοκαιρία «Αυγή» έφερε χιόνια σε πολλές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη (31/01) λόγω των – κατά τόπους – ισχυρών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, μέχρι αυτή τη στιγμή, με απόφαση του δημάρχου Βιάννου, Παύλου Μπαριτάκη, και αύριο, Τετάρτη (31/01), όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσιο, λύκειο καθώς και ο δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ακόμα, κλειστά θα είναι και αύριο, Τετάρτη (31/01), τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Κλειστά θα είναι τα Δημοτικά Σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών αύριο, Τετάρτη (31/01), στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού. Επίσης, διακοπή μαθημάτων ανακοινώθηκε και στα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και κλείσιμο βρεφικού και παιδικού σταθμού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο, Τετάρτη (31/01).

Με νέα απόφαση του δημάρχου Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη, για τη διασφάλιση μετακινήσεων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και αύριο, Τετάρτη (31/01), κλειστές θα παραμείνουν το δημοτικό σχολείο, το νηπιαγωγείο και ο βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού, καθώς και το δημοτικό Σχολείο και το νηπιαγωγείο Βοριζίων, το δημοτικό Σχολείο Καμαρών, αλλά και το γυμνάσιο Ζαρού.

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, του δημοτικού παιδικού σταθμού Καλαβρύτων καθώς και του νηπιαγωγείου, του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου Ψωφίδας για αύριο,

Τετάρτη (31/01), ως μέτρο πρόληψης και προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών αποφάσισε ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων και των διευθυντών και προϊσταμένων των σχολικών μονάδων.

Επίσης, όλες οι σχολικές μονάδες της Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές. Ακόμα, στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες Σχηματαρίου, Οινοφύτων και Δηλεσίου, όλες οι σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια καθώς και οι παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Τι ισχύει για την Αττική

Όσον αφορά στα σχολεία στην Αττική, σε αρκετές περιοχές του νομού χιόνισε και την Τρίτη (30/01), επομένως αναμένεται να ανακοινωθούν και για την Τετάρτη (31/01) ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά, λειτουργώντας έτσι με τηλεκπαίδευση.

Το διαβάσαμε εδώ ieidiseis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button