ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορίτσι γράφει μήνυμα στην έρημο για να το διαβάσει ο πατέρας της από το διάστημα!

Το να γράψεις ένα μήνυμα στην Γη  που να μπορεί να διαβαστεί από το διάστημα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αυτό το 13χρονο κορίτσι που ονομάζεται Stephanie θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πατέρα της που είναι αστροναύτης και βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και δεν ήξερε πώς να το κάνει.

Ευτυχώς για αυτή την νεαρή κοπέλα η Hyundai επέλεξε ως μέρος της διαφημιστικής της καμπάνιας την βοηθήσει και να προβάλει το νέο της μοντέλο Genesis.  Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία πήρε 11 από αυτά τα αυτοκίνητα στην ξηρή λίμνη Delamar , στην έρημο της Νεβάδα, ΗΠΑ και χρησιμοποιώντας αισθητήρες GPS και εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα χώρου κατάφεραν να στείλουν το μήνυμα στο διάστημα!

Δείτε το βίντεο :

 

 

πηγη .apisteuta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button