ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: Αγωνία για την 4χρονη που έφαγε φιστίκια και κατέληξε στη ΜΕΘ – «Σώστε το παιδί μου» έλεγε ο πατέρας

«Τη διασωληνώσαμε στο αεροσκάφος, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση» είπε διασώστης

Σταθερή- μετά την επέμβαση- είναι η κατάσταση της υγείας της 4χρονης από τη Σαντορίνη η οποία κατάπιε φιστίκια, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να βρεθεί στον δεξιό της πνεύμονα.

Η 4χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, «η 4χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ Παίδων, και η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή».

Την ίδια ώρα οι γονείς της 4χρονης μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, καταγγέλλοντας τους γιατρούς στο νοσοκομείο Σαντορίνης ότι δεν έκαναν σωστή διάγνωση. «Σώστε το παιδί μου γιατί θα το χάσω» ήταν τα λόγια του, όπως περιγράφει ο πατέρας της 4χρονης, αναφερόμενος στο πώς βίωσαν από την πρώτη στιγμή αυτό που συμβαίνει. «Της μετρούσαν το οξυγόνο, αλλά είχε πολύ χαμηλό και εκείνοι δεν το πίστευαν, νόμιζαν ότι είχε πρόβλημα το μηχάνημα» δήλωσε στη συνέχεια.

«Το παιδί το διασωληνώσαμε στο αεροσκάφος. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σταθεροποιήσουμε», είπε διασώστης για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς μετέφεραν το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, καθώς την ώρα που έτρωγε ξηρούς καρπούς πνίγηκε.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button