ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Αποστολάκης: «Είναι τραγωδία η ζωή χωρίς Χριστό και πίστη»

«Τη θλίψη δεν τη φέρνει η φτώχεια αλλά η επιθυμία και η απληστία», είπε ο ηθοποιός

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Για την βαθιά του πίστη αλλά και όσους κυνηγούν το φθαρτό επέλεξε να μιλήσει, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Αποστολάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι σήμερα επιδιώκουν να μείνουν νέοι, να μη μεγαλώσουν ποτέ. Νοιάζονται κυρίως για το σώμα και όχι για το πνεύμα…

Ο Πλάτωνας έλεγε “το να φοβάται το παιδί το σκοτάδι είναι λογικό, το να φοβάται ο μεγάλος το φως είναι παράλογο”. Το φως είναι το πνεύμα. Δεν το βλέπεις, σαν τον άνεμο, αλλ΄πα αυτό υπάρχει και το αισθάνεσαι. Είναι φοβερό, αλλά σήμερα όλοι νοιαζόμαστε για το φθαρτό, για το σώμα, αυτό που θα πάει στο χώμα και δεν νοιαζόμαστε για το πως θα θρέψουμε την ψυχή μας η οποία θα ζήσει αιώνια, θα βγει από το σώμα και θα ταξιδέψει.

Τη θλίψη δεν τη φέρνει η φτώχεια αλλά η επιθυμία και η απληστία. Γιατί όσα ποτάμια και αν χυθούν στη θάλασσα, αυτή δεν γεμίζει. Ζούμε πιο πολύ από ποτέ στην εποχή της εικόνας. Όμως και η εξωτερική εμφάνιση είναι επίσης φθαρτή.

Όλος αυτός ο αγώνας για τη νεότητα, με κάθε είδους επέμβαση, αν δεν σου φέρει αυτά που επιθυμείς, στο τέλος θα σε ρίξει σε μεγαλύτερη θλίψη. Δεν ξέρω, αλλά ζωή χωρίς Χριστό και πίστη είναι τραγωδία, ταλαιπωρία, ένα δράμα χωρίς τελειωμό

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button