ΔΙΑΦΟΡΑ

Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε εξηντάχρονος μοναχός

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένας εξηντάχρονος μοναχός που διέμενε μόνος του κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Νικοδήμου στον Πυργετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος μοναχός ο οποίος ακολουθούσε το παλιό ημερολόγιο, είχε να δώσει σημάδια ζωής εδώ και μέρες με αποτέλεσμα οικεία του πρόσωπα να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία να πάει στο σημείο προκείμενου να δει τι συμβαίνει.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Τεμπών που έσπευσαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα, καθώς βρήκαν τον άνδρα να κείτεται νεκρός. Ταυτόχρονα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος φαίνεται να είχε προέλθει εδώ και μέρες, καθώς το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός του δεν φαίνεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ο μοναχός δείχνει να κατέληξε από παθολογικά αίτια.

πηγη orthodoxia.info

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button