ΔΙΑΦΟΡΑ

Λεκές από μελάνι; Εξαφανίστε τον στη στιγμή με αυτά τα τρικ! Και ξενοιάστε !

 

Λεκές από μελάνι στα ρούχα, στα υφάσματα ή στα χαλιά σας; Μη σας πιάνει πανικός, καθώς κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του. Μπορεί ο λεκές αυτός να σας ταλαιπωρήσει λιγάκι (μιας και δε φεύγει εύκολα με ένα απλό απορρυπαντικό) αλλά στο τέλος θα καταφέρετε να τον νικήσετε!

Πάμε να δούμε πώς:

 

ΡΟΥΧΑ
Πριν πλύνετε το ρούχο, φροντίστε να ποτίσετε το λεκιασμένο σημείο με άφθονη ποσότητα λακ. Έπειτα τρίψτε πολύ καλά το σημείο για να διαλυθεί καλά ο λεκές και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να γίνει… άφαντος! Τέλος, πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο με κρύο νερό και το απορρυπαντικό που πάντα χρησιμοποιείτε. Αν ο λεκές επιμένει, επαναλάβετε τη διαδικασία!
ΧΑΛΙΑ
Βρέξτε ένα σφουγγαράκι με καυτό νερό και τρίψτε το σημείο με το λεκέ. Προσοχή: Οι κινήσεις πρέπει να είναι προς τα έξω. Έπειτα ποτίστε το σημείο με λακ και λίγο λευκό ξύδι. Αφήστε το μείγμα να απορροφηθεί καλά και έπειτα με ένα απορροφητικό πανί απομακρύνετε το λεκέ. Αρχικά ταμπονάρετε το σημείο (ώστε να απορροφήσει το πανί το μελάνι) και έπειτα τρίψτε το σημείο προσεκτικά. Προσθέστε αν χρειαστεί έξτρα ποσότητα νερού στο σημείο του λεκέ και συνεχίστε το τρίψιμο.

Πηγή:queen.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button