ΔΙΑΦΟΡΑ

Μάλωνε με τη σύζυγό του & έπεσε νεκρός: «Πάγωσαν» όλοι, θρήνος για τον 50χρονο πατέρα 3 παιδιών

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 50χρονος στο Καλό Νερό Μεσσηνίας ύστερα από διαπληκτισμό με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Έπεσε νεκρός μετά τον καβγά

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, eleftheriaonline.gr, ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, πήγε κρατώντας καραμπίνα και με απειλητικές διαθέσεις σε κτήμα με ελιές, όπου ράβδιζαν η εν διαστάσει σύζυγός του, τα παιδιά τους, καθώς και άλλοι εργάτες.

Αφού λογομάχησαν με την γυναίκα και πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά στον αέρα, παρενέβησαν τα παιδιά για να τον ηρεμήσουν και τότε αυτός φέρεται να έστρεψε στον εαυτό του το όπλο και να αυτοπυροβολήθηκε.

Για το τραγικό συμβάν ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι από το Α.Τ. Τριφυλίας καθώς και την Ασφάλεια Καλαμάτας και αναμένεται ιατροδικαστής.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button