ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ώρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, αυτός ο καλλιτέχνης έκανε κάτι μοναδικό…

Πρόσφατα, η περιοχή Mansour στη δυτική Βαγδάτη έπεσε θύμα άλλης μιας τρομοκρατικής επίθεσης. Ένα αυτοκίνητο εξεράγει και σκοτώθηκαν 20 αθώοι άνθρωποι…

Daily Star

Ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς του Ιράκ, ο Karim Wasfi, πήρε το τσέλο του και κάθισε στο τραγικό σημείο όπου ξεκίνησε να παίζει. Δεν είχε περάσει ούτε μία ώρα από την έκρηξη και όλα γύρω του ήταν κατεστραμμένα με τη θλίψη να απλώνει τα παγωμένα της χέρια στις καρδιές των κατοίκων…

Facebook/KWCFM

Το τρομοκρατημένο πλήθος άρχισε να μαζεύεται γύρω του…

Ο Wasfi συνέχισε να παίζει μέχρι αργά τη νύχτα. Αυτός και το τσέλο του κατάφεραν να γαληνέψουν τις ψυχές χιλιάδων ανθρώπων.

Facebook.com/KWCFM

Ο πρώην επικεφαλής της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας δε φιλοδοξεί πλέον να γίνει διάσημος μουσικός. Έχει ιδρύσει το Karim Wasfi Κέντρο για τη Μουσική και τη Δημιουργικότητα, με σκοπό να φέρει ειρήνη στον κόσμο μέσω της τέχνης.

Facebook

Έχει εμπνεύσει και άλλους καλλιτέχνες να επισκεφθούν το σημείο και να παίξουν για τους πενθούντες…

Facebook.com/KWCFM

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?t=13&v=AkBgNHh9UNI

 

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button