ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το ζευγάρι που άφησε πίσω του 3 παιδιά

Θρήνος στην Αμαλιάδα για το αγαπημένο ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο

Θρήνο έχει προκαλέσει στην Αμαλιάδα, η είδηση ότι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της περιοχής που διατηρούσε  καφετέρια κοντά στο δημαρχείο της πόλης, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα, στο τρομερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, συγκρούστηκε με νταλίκα που είχε την ίδια κατεύθυνση και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «δίπλωσε», με αποτέλεσμα ο 54χρονος Θεόφιλος Καρλέτσης να μην προλάβει να αντιδράσει. Ο ίδιος και η 43χρονη σύζυγός του Ελένη Τσακούλη βρήκαν φρικτό θάνατο.

Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέα και ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος κατάγεται και εκείνος από την Αμαλιάδα. Τραγική ειρωνεία; Ο ίδιος και το ζευγάρι γνωρίζονταν.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η είδηση έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία με τους φίλους και τους γνωστούς του ζευγαριού να μην μπορούν να πιστέψουν πώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σημειώθηκε αυτή η τραγωδία. Ο 54χρονος και 43χρονη σύζυγός του, ήταν πολύ αγαπημένοι και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Ήταν βιοπαλαιστές και ζούσαν την οικογένειά τους με αξιοπρέπεια.

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button