ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο: Δεν άντεξε το θάνατο της αγαπημένης του γυναίκας και έσβησε λίγες ώρες αργότερα

Σπάνιο και άκρως συγκινητικό είναι το γεγονός που σημειώθηκε απόψε στο χωριό Σορωνή της Ρόδου, όπου με διαφορά ελάχιστων ωρών, έφυγε από τη ζωή ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της περιιοχής μας , που έζησαν μαζί για περισσότερα από 75 χρόνια!

Πρόκειται για τον Αναστάση Διακονικόλα του Νικολάου, 98 ετών και τη σύζυγό του Δέσποινα το γένος Δημητρά, 97 ετών, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή πλήρης ημερών με διαφορά ελάχιστων μόλις ωρών. Και οι δύο συνάνθρωποί μας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην κοινωνία της Σορωνής.

Πρώτη έφυγε από τη ζωή ήρεμα και ήσυχα, η 97χρονη Δέσποινα. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ο σύζυγός της μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, αισθάνθηκε δυσφορία και λίγη ώρα αργότερα υπέστη την πρώτη καρδιακή ανακοπή.

Στο σημείο βρέθηκε πολύ γρήγορα ο καρδιολόγος (πρώην διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας κος Νικήτας Μόσχος) με τον οποίο έχουν συγγένεια, καταφέρνοντας να τον επαναφέρει στη ζωή. Ελάχιστα λεπτά μετά υπέστη και δεύτερη ανακοπή, όπου και πάλι τον επανέφερε, αλλά δυστυχώς, το μοιραίο επήλθε λίγο αργότερα.

Το ζευγάρι έζησε μαζί για περισσότερα από 75 χρόνια και ήταν από τους μακροβιότερους κατοίκους της Σορωνής. Ήταν άνθρωποι άξιοι, ικανοί, φιλήσυχοι και κυρίως άνθρωποι σεβάσμιοι σε όλο τον κόσμο. Κι ο θάνατός τους, συγκλόνισε και συγκίνησε όπως ήταν αναμενόμενο ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

πηγη rodiaki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button