ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαθεύτηκαν τώρα τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας διαρκώς δίνει τη μάχη για την υγεία του και άπαντες ελπίζουν, ότι αυτός θα είναι ο νικητής στο τέλος αυτής της πολύ μεγάλης δοκιμασίας του, αδημονώντας να μαθαίνουν καθημερινά το σε ποια κατάσταση βρίσκεται κι αν υπάρχουν εξελίξεις προς το καλύτερο.

Η Ματίνα Παγώνη δε θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της και επεσήμανε, ότι μετά από ήδη αρκετό καιρό νοσηλείας, χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να διαπιστωθεί το κατά πόσο θα μπορέσει ο οργανισμός του να ανταποκριθεί και ο ίδιος να βγει από το νοσοκομείο.

«Αυτή τη στιγμή έχει ήδη κλείσει αρκετό καιρό, θέλει σίγουρα ένα εξάμηνο να μείνει στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης Κόκοτας παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Θέλουμε τουλάχιστον 3-4 μήνες ακόμη, για να δούμε πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Από την αρχή έχει τις ίδιες επιπλοκές, θέλει πολύ χρόνο και δεν κοροϊδέψαμε κανέναν σε αυτό το θέμα εξαρχής. Δεν μπορεί, για την ώρα, να πάει σε κέντρο αποκατάστασης», επεσήμανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Υπάρχει μια πολύ μικρή εξέλιξη…»

Τη δική του τοποθέτηση, παράλληλα, για το θέμα πραγματοποίησε και ο Στάθης Αγγελόπουλος, με τον έτερο τραγουδιστή να εκφράζει την ελπίδα, ότι άπαντες στο τέλος θα χαμογελάσουν.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή κι έχει μια πολύ μικρή εξέλιξη. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, η οικογένεια ελπίζει και θα προσευχηθούμε, γιατί είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Το καταλαβαίνω, γιατί έχω περάσει από τη ΜΕΘ στην περίοδο του κορωνοϊού.

Ο Δημήτρης θα βγει νικητής και θα τον δούμε να βγαίνει από το νοσοκομείο, για να χαμογελάσουμε. Είναι ένα αισιόδοξο και χαμογελαστό παιδί, ένας ωραίος τύπος», ανέφερε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

To «nea-news.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button