ΔΙΑΦΟΡΑ

Προκόπης Αγαθοκλέους: «Νήστεψα, προσευχόμουν, παρακαλούσα τον Άγιο Παΐσιο»

Προκόπης Αγαθοκλέους: Τα λόγια του συγκινούν

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17Μαρτίου ο Προκόπης Αγαθοκλέους όπου μίλησε για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά, «Άγιος Παΐσιος».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ήταν ένα ξεχωριστός και ιδιαίτερο ρόλος, που χρειάστηκε να προετοιμαστεί κατάλληλα πριν τον υποδυθεί, ενώ ήρθε σε επαφή με διάφορους πνευματικούς και μπήκε σε πνευματική καθοδήγηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Νήστεψα, προσευχόμουν, παρακαλούσα τον Άγιο…Διάβαζα, έμπλεκα κομποσκοίνι…Πίστεψα ότι εκείνο το διάστημα όφειλα να το κάνω…Υπήρξε μια ανάγκη και μπορώ να πω αυτή η ανάγκη για ουσιαστική αναζήτηση του Θεού δεν έφυγε τώρα».

Προκόπης Αγαθοκλέους: «Νήστεψα, προσευχόμουν, παρακαλούσα τον Άγιο Παΐσιο»

Η συνέντευξη του Προκόπη Αγαθοκλέους

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button