ΔΙΑΦΟΡΑ

Μερομήνια 2024: Έρχονται τα πρώτα χιόνια – Πολικό ψύχος ρεκόρ με το νέο έτος

Πότε θα δούμε τα πρώτα χιόνια

Χιόνια, θερμοκρασίες ρεκόρ και πολικό ψύχος θα φέρουν φέτος τα μερομήνια, όμως σύμφωνα με την συγκεκριμένη πρόγνωση καιρού δεν θα είναι λευκά φέτος τα Χριστούγεννα.

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα πέσουν τα πρώτα χιόνια, ενώ χιονισμένος θα είναι και ο Δεκέμβριος, στις αρχές του χειμώνα και λίγο πριν τις γιορτές. Δυναμική είσοδος για τον Ιανουάριο με πολικές θερμοκρασίες που θα σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ο ειδικός στα μερομήνια, ο Λαρισαίος προγνώστης καιρού, κ. Θεοφανης Χατζηγρίβας μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό, τόνισε τα εξής: «Τα πρώτα χιόνια θα ξεκινήσουν την δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, γενικά μέσα στον μήνα θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στον καιρό.

Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έχουμε το πρώτο σοβαρό κρύο. Ωστόσο περιμένουμε τον Ιανουάριο να είναι ιστορικός φέτος, διότι θα έχουμε κάποιες πολικές θερμοκρασίες και

θα σπάσουν κάποια ρεκόρ. Όλα αυτά θα γίνουν στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, αλλά χιονοπτώσεις που θα κατέβουν στα πεδινά θα έχουμε και το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου».

Πηγή onlarissa.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button