ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! Παπάς καβάλησε πιστό για να του βγάλει το… δαιμόνιο VIDEO!

Εικόνες βγαλμένες από τα βάθη του Μεσαίωνα εξελίχθηκαν στην Υπερδνειστερία, κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού σε μια μικρή ενορία.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο το οποίο έχει ήδη δεκάδες χιλιάδες θεάσεις, ένας ορθόδοξος ιερέας έχει καβαλήσει κυριολεκτικά σαν ζώο έναν πιστό, από τον οποίο προσπαθεί να… βγάλει το δαιμόνιο. Το orthodoxia.info επικοινώνησε με γνώστες της ρωσικής γλώσσας οι οποίοι επιβεβαίωσαν οτι πρόκειται για εξορκισμό και τα όσα ακούγονται είναι σε αυτό το πλαίσιο.

Η όλη διαδικασία γίνεται μπροστά σε πιστούς ακόμη και σε μωρά παιδιά που κοιτάζουν το θέαμα σαν να είναι σκετσάκι σε τσίρκο.

Ο ιερέας απτόητος κάνει τον εξορκισμό μέχρι τη στιγμή που ο «δαιμονισμένος» καταρρέει. Τότε ανεβαίνει επάνω του σαν «κατακτητής» περιμένοντας να βγει το… δαιμόνιο. Κάποια στιγμή μάλιστα τον πατάει ακόμη και στο κεφάλι.

Πρόκειται για την πλέον ακραία μορφή θρησκευτικού φανατισμού που αν μη τι άλλο σοκάρει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως συμβαίνει το 2015!

Η όποια περιγραφή θα ήταν πολύ φτωχή. Παρακολουθείστε το βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

 

πηγη orthodoxia.info

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button