ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις με τoν Μπάμπη – Τι βρίσκεται είναι από τη δολοφονία

Μεσολόγγι: Νέες διαστάσεις παίρνει η δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου καθώς μπαίνει πλέον στη… συζήτηση κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας

«Βόμβες» για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι από τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλης, ο οποίος μιλώντας στο STAR έκανε λόγο για κυκλώματα πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Για την υπόθεση έχει ήδη προφυλακιστεί ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν με τον Μπάμπη, ο οποίος ωστόσο όχι μόνο δεν έχει ομολογήσει αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην πει… λέξη, σαν να δείχνει φοβισμένος.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, τον οποίο έχει προσλάβει η οικογένεια Κούτσικου, ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» πως πίσω από τη δολοφονία δεν βρίσκονται οικονομικά κίνητρα, λόγω δηλαδή των δανεικών 17.000 του Μπάμπη στον κρεοπώλη αλλά «αξιόποινες ποινικές πράξεις και μάλιστα πολύ σοβαρές».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από το πάνελ για αρχαιοκαπηλία είπε «μεταξύ άλλων», ενώ για ακόμη μια φορά «έδειξε» πρόσωπο που παίζει κομβικό ρόλο στις έρευνες υπογραμμίζοντας σκωπτικά πως «κάποιος μου λέει ψέματα…».

Γιατί η ΕΛΑΣ δεν κλείνει την υπόθεση

Το θρίλερ της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου δείχνει πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δεν κλείνει την υπόθεση, όντας ωστόσο πεπεισμένη πως έχει στα χέρια της τον δολοφόνο.

Η ανακρίτρια έχει δώσει εντολή να συνεχιστούν οι έρευνες για την καραμπίνα, υποστηρίζοντας το αίτημα της οικογένειας Κούτσικου, παρουσία και του εκπαιδευμένου σκύλου που εντόπισε τη σορό.

Η συγκεκριμένη ομάδα έρευνας, συνεπικουρούμενη από κάτοικο με βάρκα και ειδικό μηχάνημα που σκανάρει τον βυθό, συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή «Λυόμενα» και σε κανάλι όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κρεοπώλης πέταξε το όπλο.

Η έρευνα εστιάζεται στο εν λόγω σημείο καθώς εκεί αποκαλύφθηκε το στίγμα από το κινητό του Μπάμπη όσο βρισκόταν στα χέρια του κρεοπώλη, μετά τη δολοφονία του. Παράλληλα, σε πολύ μικρή απόσταση από το ίδιο σημείο βρίσκεται και το σπίτι του 36χρονου με τον οποίο ο κρεοπώλης αντάλλαξε μηνύματα τη βραδιά της δολοφονίας.

Είχε λογαριασμούς στο εξωτερικό ο Μπάμπης

Τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη Κούτσικου σε χώρες της Ευρώπης, αναμένεται να ζητήσει τις επόμενες ημέρες η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, οι Αρχές εκτιμούν πως θα προκύψουν καθοριστικά στοιχεία για την υπόθεση, μετά τη διαπίστωση πως ο δολοφονηθείς είχε καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού, καθώς είχε εργαστεί στην Ιταλία, στη Γερμανία και σε άλλες χώρες εκτός Ε.Ε. όπως η Βραζιλία και το Ουζμπεκιστάν.

Από τις κινήσεις των λογαριασμών ενδεχομένως να προκύψουν και άλλα πρόσωπα τα οποία είχαν δοσοληψίες με τον 31χρονο και έτσι η Δικαιοσύνη θα μπορέσει να διερευνήσει εάν , εκτός από τον κρεοπώλη που έχει προφυλακιστεί, υπάρχουν και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του.

Μέχρι στιγμής η έρευνα έχει δείξει ότι στους λογαριασμούς του Μπάμπη Κούτσικου σε ευρωπαϊκές χώρες δεν κατατίθετο μόνο ο μισθός του από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, αλλά μέσω αυτών στέλνονταν χρήματα στην Ελλάδα. Μια από αυτές τις συναλλαγές αφορούσε το ποσό της τάξεως των 4.000 ευρώ που είχε δανείσει στον ξάδελφο του 51χρονου κρεοπώλη.

Η έρευνα θεωρήθηκε απαραίτητη μετά την ανάκτηση από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μηνυμάτων που δείχνουν ότι ο Μπάμπης και ο κατηγορούμενος κρεοπώλης μιλούσαν επί μήνες με τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα με θέμα την αναζήτηση αρχαίων τάφων, θησαυρών με λίρες και χρυσών αντικειμένων.

Το διαβάσαμε εδώ newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button