ΔΙΑΦΟΡΑ

«Με έταξε η μητέρα μου στην Παναγία της Τήνου όταν αρρώστησα… αυτό που έζησα δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Την καρδιά της άνοιξε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Ελένη Ροδά, η οποία μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέου Θεοδώρου και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο θαύμα που βίωσε σε νεαρή ηλικία.

Διανύουμε Άγιες Μέρες, έχετε βιώσει στην ζωή σας κάποιο θαύμα;

«Όταν ήμουν μικρή, βίωσα κάποια θαύματα. Με πήγε στην Τήνο η μητέρα μου 15 ετών γιατί με είχε τάξει όταν αρρώστησα μικρή. Μέναμε έξω από την εκκλησία στρωματσάδα στα σκαλιά και αυτό που βίωσα εκεί δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν η βραδιά που περνούσε η λιτανεία πάνω από τους αρρώστους και άκουγα που ούρλιαζαν. Είδα ανθρώπους που ήταν πεσμένοι κάτω και δεν μπορούσαν να περπατήσουν, ξαφνικά να σηκώνονται. Αισθάνθηκα δέος».

Το θαύμα που βίωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος: Η εικόνα της Παναγίας πλημμύρισε μύρο – «Ο Θεός δεν ερμηνεύεται»

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Οικονομόπουλος πιστεύει πολύ στον Θεό, που, όπως λέει, δεν ερμηνεύεται. Ο ίδιος είχε μιλήσει για το θαύμα που βίωσε, όταν η εικόνα της Παναγίας πλημμύρισε μύρο.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δωρίσει πρόσφατα όλη την αμοιβή του για να χτιστεί εκκλησία στην Κατερίνη.

Ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε πριν καιρό στην εκπομπή «το Πρωινό».

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος», εξομολογείται ο Νίκος Οικονομόπουλος μπροστά στον πατέρα Χριστόδουλο.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει.

Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται», σημειώνει ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της», σημείωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button