ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μούδιασαν» όλοι στο στούντιο: Παρουσιάστρια λιποθύμησε σε ζωντανή μετάδοση την ώρα του δελτίου ειδήσεων

Παρουσιάστρια: Έχασε τις αισθήσεις της στον αέρα της τηλεόρασης

Μετεωρολόγος του CBS έχασε τις αίσθησεις της σε ζωντανή μετάδοση και λιποθύμησε. Αναστάτωση προκλήθηκε στο πλατό ενώ οι συμπαρουσιάστριες έσπευσαν να βοηθήσουν την συνάδελφο τους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης, χθες, Σάββατο, το πρωί και την τρομακτική στιγμή, οπότε η Alissa Carlson ήταν να ξεκινήσει να λέει τον καιρό στο Λος Άντζελες, στο δελτίο ειδήσεων, αλλά πριν καν αρχίσει το ρεπορτάζ της, έχασε τις αισθήσεις της, κατέγραψε η κάμερα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τα μάτια της Carlson γυρίζουν προς τα πίσω και έγειρε προς τα εμπρός στο γραφείο που βρισκόταν, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει εντελώς.

Οι δύο παρουσιάστριες, στην αρχή, δεν αντιλήφθηκαν ότι λιποθύμησε, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά, έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ το δελτίο ειδήσεων διακόπηκε για διαφημίσεις.

Η στιγμή που η παρουσιάστρια λιποθύμησε

Ο αντιπρόεδρος του CBS και διευθυντής ειδήσεων Mike Dello Stritto είπε στο TMZ υπογράμμισε ότι «η συνάδελφός μας Alissa Carlson αρρώστησε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων στις 7 π.μ. σήμερα το πρωί. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της που ανέλαβαν άμεσα δράση για να βοηθήσουν την Alissa και να καλέσουν το 911. Η Alissa νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή.

Ελπίζουμε ότι θα γνωρίζουμε περισσότερα σύντομα. Προσευχόμαστε για εκείνη ώστε να γίνει πολύ καλύτερα σύντομα».

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button