ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Αυτός φέρεται να είναι ο ένοχος στην Δολοφονία

Δολοφονία γυναίκας από τον σύντροφό της στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο.

Ο 39χρονος δράστης είναι σεσημασμένος για σειρά υποθέσεων. Το θύμα, που ήταν μόλις 29 ετών, κατέληξε από σφαίρα στο κεφάλι.

Εγκλημα στο Ηράκλειο της Κρήτης το πρωί της Παρασκευής με θύμα μία γυναίκα και θύτη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να φέρεται πως είναι ο σύντροφός της, που έχει συλληφθεί.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε στην περιοχή των Καμινίων και όπως αναφέρει το Cretalive, πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής που πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και το ΕΚΑΒ.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, ο άνδρας φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να σκότωσε τη σύντροφό του, ρουμανικής καταγωγής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για έναν 39χρόνο.

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: «Δεν θυμάμαι τι συνέβη»

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα, αλβανικής καταγωγής, και τη γυναίκα ρουμανικής, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο φερόμενος γυναικοκτόνος χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο, ενώ φαίνεται ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί αναμένουν να συνέλθει για να δώσει κατάθεση.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και να ισχυρίστηκε ότι κάτι συνέβη στη σύντροφό του και αιμορραγούσε, χωρίς όμως να αναφέρει πυροβολισμούς. Οι γείτονες πάντως άκουσαν καυγά, ενώ στο σημείο έσπευσε και η άμεση δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ο άνδρας δήλωσε ότι δεν θυμάται τι συνέβη και ότι ενδέχεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο. Μάλιστα, ο φερόμενος γυναικοκτόνος απασχόλησε και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο πυροβολισμούς, όμως αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του εγκλήματος.

Το διαβάσαμε εδώ reader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button