ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μποναμάς» στα ΑΤΜ: Ευχάριστα νέα – Οι δικαιούχοι που θα δουν χρήματα στον λογαριασμό τους;

Επιστροφή εισφορών ως και 13.738 ευρώ παίρνουν σήμερα οι πρώτοι 6.810 αυτοαπασχολούμενοι γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί, οι οποίοι «διπλοπλήρωσαν» κρατήσεις για επικουρική ασφάλιση και για εφάπαξ, λόγω παράλληλης άσκησης του επαγγέλματός τους ως μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Οπως ανακοινώθηκε χθες από τον ΕΦΚΑ, σήμερα Παρασκευή, 19 Μαΐου, πραγματοποιείται η πρώτη από μια σειρά καταβολών, ύψους 20.334.737,50 ευρώ, που αφορά στην επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών, κλάδων επικουρικής ασφάλισης και πρόνοιας, για τα έτη 2019 και 2020 σε χιλιάδες επαγγελματίες.

Στην σημερινή πρώτη καταβολή των 20 εκατ. ευρώ σε 6.810 δικαιούχους υπάρχουν και ασφαλισμένοι που θα λάβουν επιστρεφόμενο ποσό ύψους 13.738,61 ευρώ.

πηγη fryktwria.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button