ΔΙΑΦΟΡΑ

Μυθικός διάλογος ηλικιωμένης με τροχονόμο για τις αλυσίδες: «Πάω λαϊκή και θα πάρω τηλέφωνο να μου τις φέρουν» (Βίντεο)

Ένα επικός διάλογος ακολούθησε ανάμεσα σε έναν τροχονόμο και μια ηλικιωμένη κυρία, όταν ο πρώτος την σταμάτησε για έλεγχο αντιολισθητικών αλυσίδων.

Υποχρεωτική καθίσταται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες. Το πρόστιμο είναι 80 ευρώ και η τροχαία έχει ήδη ξεκινήσει τους ελέγχους στα οχήματα.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι… μυθικές καταστάσεις κατά την διάρκεια ελέγχων, όπως ο παρακάτω διάλογος που είχε ένας τροχονόμος με μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν την σταμάτησε για έλεγχο.

ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ: Έχετε αλυσιδούλες στο αυτοκίνητο;

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ: «Στη λαϊκή πάω παιδάκι μου…»

Τ: Το γνωρίζετε ότι Οκτώβριο με Απρίλιο πρέπει να είναι εφοδιασμένο το αυτοκίνητο με αλυσίδες και ότι έχει πρόστιμο 40 ευρώ;

ΗΛ: «Άμα είμαι στη λαϊκή θα πάρω τηλέφωνο να μου τις φέρουν

Τ: Το γνωρίζετε ότι έχει πρόστιμο;

ΗΛ: «Έχω στο σπίτι μου».

Τ: Ναι δεν σας είπα να τις φοράτε, αλλά να τις έχετε μέσα στο όχημα γιατί μια φορά θα τις χρειαστείτε.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button