ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστηριώδης θάνατος 40χρονου στο Ηράκλειο!

 

 

Πέπλο μυστηρίου τυλίγει το θάνατο ενός 40χρονου ελαιοχρωματιστή, που αποκαλύφθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ιερολοχιτών στο Μασταμπά του Ηρακλείου. Τον άντρα βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του, η μητέρα του κι ένας φίλος και συνεργάτης του, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα του σπιτιού.
Στο σώμα του 40χρονου ελαιοχρωματιστή βρέθηκαν εκδορές, ωστόσο το ακριβές αίτιο του θανάτου θα διακριβωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα, ενδεχομένως και νωρίτερα.
Το μυστήριο περιπλέκει ακόμα περισσότερο το γεγονός πως από το σπίτι του 40χρονου λείπει το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αρχές πάντως αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τα όσα προηγήθηκαν της ανακάλυψης του πτώματος, με ανώνυμα τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση. Από το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου το κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομίας στο Ηράκλειο δεχόταν κλήσεις από καρτοκινητό τηλέφωνο για κάτι που έπρεπε να ψάξει η Αστυνομία στην περιοχή του Μασταμπά, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως μάλιστα λένε οι πληροφορίες, πιθανότατα εσκεμμένα, ο …πληροφοριοδότης έδωσε λάθος διεύθυνση για το σημείο όπου- σύμφωνα με τα λεγόμενά του- πρέπει να ελέγξει κάτι ύποπτο η αστυνομία.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για αρκετή ώρα οι έρευνες των διωκτικών αρχών να στραφούν σε άλλη περιοχή μέχρι τη στιγμή που ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό η μητέρα του 40χρονου.

Πηγή:cretalive.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button