ΔΙΑΦΟΡΑ

Μόλις μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά το μεσημέρι της Πέμπτης 30/3, στο Δημαρχείο Ραφήνας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ.

Το ζευγάρι, που σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, αφού η παρουσιάστρια έχει ήδη μπει στον 9ο μήνα της κύησης, θέλησε να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος παντρεύτηκαν

Αν και οι αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, ανέφεραν ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιούνταν αύριο, τελικά η εγκυμονούσα Ιωάννα παντρεύτηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι τον αγαπημένο της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag.

Η αναγγελία του γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής,

το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής» γράφει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button