ΔΙΑΦΟΡΑ

“Μόλις τον είδα στα κανάλια, κατάλαβα”: “Σπάει” τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας

Η χώρα πάγωσε ακόμα μια φορά μετά το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου δολοφονήθηκε μια 41χρονη γυναίκα που ήταν και έγκυος. Η πρώην σύζυγος, που είναι η γυναίκα που γνωρίζει καλύτερα τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία, μιλάει για πρώτη φορά.

Όσα ανέφερε

Γνωρίζει τον άντρα που κατηγορείται για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη πολύ καλά. Ήταν παντρεμένη μαζί του για κάποιο διάστημα και απέκτησαν δύο παιδιά πριν χωρίσουν με βίαιο τρόπο. Μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της εγκύου, ήταν σίγουρη ότι πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση κρυβόταν μια δολοφονία. Όταν είδε την υπόθεση στην τηλεόραση για πρώτη φορά, υπέθεσε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι υπεύθυνος και έχει αίμα στα χέρια του. Αναφέρει ότι δεν ειχε καμία αμφιβολία. «Δεν υπολογίζει τίποτα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη είναι ανατριχιαστικές. Μιλώντας αποκλειστικά στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, αναφέρει τα χρόνια κακοποιητικής συμπεριφοράς του 39χρονου προς αυτήν και τους ξυλοδαρμούς που υπέστη, συμπεριλαμβανομένων των επεισοδίων που συνέβησαν μπροστά στα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει κατά τη διάρκεια των επτά χρόνων που ζούσαν μαζί.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, τον είχε καταγγείλει και είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του. «Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη, ήξερα ότι αυτός την έφαγε… δεν υπολογίζει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγός του. Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία της…

Δείτε το video

 

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button