• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Νέα μόδα με τα μικρά σπίτια: 31 τ.μ, στο στήνουν σε ένα βράδυ, κοστίζει 7.500€ και χωράει δύο οικογένειες

10 Φεβρουαρίου, 2023
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Με τις αυξήσεις στις τιμές των ενοικίων και την ακρίβεια στα πάντα, τα νέα σπίτια-κοντέινερ λιγοστών τετραγωνικών μπορείς να πεις πως έχουν γίνει…τάση.

Τι είναι το cubica;

Το Cubica, είναι ένα σπίτι κοντέινερ. Είναι μόλις 31 τ.μ. αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγαλύτερα σπίτια, αντιθέτως πολλά σπίτια θα ζήλευαν τα ατού της συγκεκριμένης επιλογής. Έχει σχεδιαστεί από μια εταιρεία της Costa Rican, που φέρει το ίδιο όνομα.

Το Cubica, δεν περιλαμβάνει μόνο όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ένα σπίτι μεσαίου μεγέθους, αλλά και ορισμένες φανταστικές ανέσεις, όπως ένα κομψό κατάστρωμα με ξύλινη επένδυση στο πάτωμα, LED φωτισμό σε όλους τους χώρους και ακόμη, ευπροσάρμοστα καταλύματα φιλοξενουμένων.

Σπίτι κοντέινερ

Το σπίτι φιλοξενεί άνετα τέσσερις ενήλικες μαζί σε ένα μεγάλο κρεβάτι και έχει δύο στοιβαγμένες κουκέτες. Κάθε κρεβάτι διπλώνεται και μαζεύεται όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ μέρος του κυρίως κρεβατιού μπορεί να διπλασιαστεί και να γίνει τραπέζι για γεύμα

Η μικρή κουζίνα του Cubica διαθέτει τα πάντα. Ένα μικρό ψυγείο, μια κουζίνα με δύο καυστήρες, ένα φούρνο μικροκυμάτων, ένα μεγάλο νεροχύτη και άφθονο χώρο για επιπλέον συσκευές. Το μπάνιο του μικρού σπιτιού είναι εξοπλισμένο με εκπληκτικά μεγάλο ντους, τουαλέτα, σύγχρονο νεροχύτη, πλυντήριο, ακόμη και στεγνωτήριο!

Οι σχεδιαστές κατάφεραν να βρουν και έναν τρόπο για το πρόβλημα της θερμότητας! Το Cubica χρησιμοποιεί την αρχική μεταλλική του επικάλυψη, για να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες ακτίνες του ηλίου. Επιπλέον, αυτή λειτουργεί και ως επιπλέον μόνωση. Έξυπνο!

Εκτός από την ύπαρξη ενός εντυπωσιακού καταστρώματος στην οροφή, το σπίτι διαθέτει επίσης συρόμενες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν και μεταβαίνουν σε ένα μεγάλο αίθριο χώρο, όπου οι κάτοικοι μπορούν να κάνουν μπάρμπεκιου ή ηλιοθεραπεία.

Εκεί που έχουν φτάσει τα ενοίκια δεν το λες και κακή ιδέα…

πηγη fanpage.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Έκτακτη Είδηση τώρα – Θεέ μου τι ζούμε…

Next Post

Σοκ : Νεκρός ο Νίκος Τούλης

Next Post

Σοκ : Νεκρός ο Νίκος Τούλης

Επίδομα "όαση" στα ATM - Παράταση για άλλους 3 μήνες

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr