ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα Οικογενειακή Τραγωδία με 5χρονη: Πέθανε μετά από νοσηλεία 20 ημερών – Είχε “χαθεί” και η αδερφή της από την ίδια ασθένεια

Γονατίζει και πάλι η Ρόδος από συγκίνηση: Απεβίωσε στην Αθήνα 5χρονο κοριτσάκι.

Ο πόνος αβάσταχτος για την οικογένεια και τους συγγενείς του παιδιού οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν το κακό που για δεύτερη φορά τους έχει βρει.

Μια ασύλληπτη τραγωδία έχει συγκλονίσει το νησί της Ρόδου καθώς ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 5 ετών, το οποίο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του νησιού, έχασε τη μάχη παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το ακόμα πιο τραγικό σύμφωνα με τη Δημοκρατική, είναι ότι η οικογένεια, είχε χάσει το 2014 άλλο ένα παιδί, επίσης κορίτσι, από την ίδια ασθένεια. και μέσα σε λιγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη τραγωδία, έχασαν και το δεύτερο. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι.

Το πεντάχρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τη Ρόδο, καθώς πρόκειται για ιδιαιτέρως αγαπητή και γνωστή οικογένεια του νησιού που η μοίρα τη χτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button