ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία που ΣΟΚΑΡΟΥΝ από το φρικτό ΕΓΚΛΗΜΑ στην Σαλαμίνα! Αυτός είναι ο λόγος που την σκότωσε! (PHOTOS)

 

 

Νεα στοιχεία για την τραγωδία στην Σαλαμίνα με θύματα έναν 35χρονο και μια 44χρονη που είχαν παράνομο δεσμό και βρέθηκαν νεκροί στο αυτοκίνητο του άνδρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.



 


 


 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, το παράνομο ζευγάρι είχε καιρό σχέση. Και οι δυο είχαν οικογένειες και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στην παράνομη αυτή σχέση. Τον τελευταίο καιρό είχε μιλήσει με τον σύζυγό της και του είχε αποκαλύψει την σχέση με τον 35χρονο.

Έτσι, αποφάσισε να χθες να τον συναντήσει για να του πει να χωρίσουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγός της είχε αποφασίσει να την συγχωρήσει και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους για να σώσουν έτσι την οικογένειά τους. Άλλωστε είχαν και 2 παιδιά 10 και 8 ετών αντίστοιχα.

Πληροφορία που αξιολογείται από την αστυνομία αναφέρει οτι οι δύο άνδρες, σύζυγος και εραστής δηλαδή, είχαν συνάντηση λίγες ώρες πριν γίνει το φονικό.


 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος που υπηρετούσε στα ΟΥΚ του Λιμενικού ήταν οξύθυμος χαρακτήρας. Τα ζευγάρια μάλιστα ήταν οικογενειακοί φίλοι και έκαναν παρέα. Τελευταία φορά είχαν βγεί όλοι μαζί το περασμένο Σάββατο.

Χθες λοιπόν, πήγε στο σπίτι του 35χρονου στην Σαλαμίνα και όταν του ανακοίνωσε τον χωρισμό εκείνος την πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιά και στην συνέχεια έστρεψε το υπηρεσιακό του περίστροφο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.



 


 

Τα δυο πτώματα βρήκε η γυναίκα του 35χρονου Λιμενικού που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι της και αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγο της 44χρονης με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Άμεση Δράση και μέσα σε λίγα λεπτά να φτάσει στο σημείο πλήρωμα περιπολικού τις Υπηρεσίας.

Πηγή: newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button