ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέος θρήνος για τον τραγουδιστή – Πέθανε και ο δεύτερος γιος του

Νέα τραγωδία για τον τραγουδιστή Nick Cave, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος βρέθηκε νεκρός ο δεύτερος γιος του, σε ηλικία 30 ετών.

Δεύτερη τραγωδία χτύπησε τον τραγουδιστή Nick Cave και την οικογένειά του καθώς, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στον Independant, ο γιος του, Jethro Lazenby, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών.

«Με μεγάλη θλίψη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, απεβίωσε», δήλωσε ο Cave. «Θα ήμασταν ευγνώμονες για την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε. Ο Jethro γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1991 και έμαθε ότι ο Cave ήταν ο πατέρας του μόλις σε ηλικία οκτώ ετών.

Άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ και ασχολήθηκε με την υποκριτική, με ρόλους στην ταινία Corroboree του 2007 και στην ταινία My Little Princess του 2011, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Isabelle Huppert. Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Jethro είχε αρκετές περιπέτειες με το νόμο. Το 2018, φυλακίστηκε για βίαιη επίθεση στη φίλη του. Τον περασμένο μήνα, φυλακίστηκε αφού παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε βίαια στη μητέρα του, το μοντέλο Beau Lazenby, στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

Μιλώντας για τη σύλληψή του τον Απρίλιο, ο εκπρόσωπος του Jethro, Sean Ghattas, δήλωσε ότι το μοντέλο είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, η οποία είχε επηρεάσει την κρίση του. Ο θάνατος Jethro έρχεται ενώ έχουν περάσει λιγότερα από επτά χρόνια από τον θάνατο του άλλου γιου του μουσικού Arthur, ο οποίος έπεσε από γκρεμό στο Μπράιτον σε ηλικία 15 ετών.  πηγη protienimerosi.eu

Θpήνος για τον 13χρονο Βαλάντη – Δεν άντεξε και “έφυγε” από τη ζωή μετά από 19 μέρες σκληρής μάχης

Υπέκυψε στα τραύματά του μετά από 19 ημέρες ο 13χρονος Βαλάντης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με τον πατέρα του. Το νεαρό αγόρι έδινε για 19 ημέρες μάχη με την ζωή του στο νοσοκομείο, αλλά τελικά τα σοβαρά τραύματα του στέρησαν την ζωή.

Την απώλεια ενός 13χρονου παιδιού θρηνεί η Κοζάνη, καθώς ο Βαλάντης άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με το kozan.gr.  Το 13χρονο νεαρό αγόρι είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που είχε με τον πατέρα του, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν κοντά στο γήπεδο του Κρόκου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο/

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μαμάτσειο χωρίς εμφανή σημάδια ζωής, αλλά μετά από εντατικές προσπάθειες οι γιατροί με ΚΑΡΠΑ κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή του λειτουργία. Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο. Ύστερα από 19 μέρες νοσηλείας έχασε τη μάχη με τη ζωή, καθώς παρά το κράνος που φορούσε, τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά.

Η κηδεία του θα γίνει στον Αγ. Νικόλαο Κρόκου.

Πηγή: newsitamea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button