ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο Μυστήριο στην Αχαΐα: «Έβγαζε περίεργους ήχους, το άλλο είχε σπασμούς» «Σπάει» τη σιωπή της η τραγική μητέρα που έχασε τα δυο παιδιά της σε έναν χρόνο

«Αίνιγμα» για τους γιατρούς αποτελεί η τραγωδία οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα, που έχασε δύο βρέφη 19 ημερών και δύο μηνών, μέσα σε διάστημα 15 μηνών.

Το ένα βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι, ενώ το άλλο στο νοσοκομείο, αφού το πήγε η μητέρα του με σπασμούς. Ειδικότερα, τα συμπτώματα που εμφάνισαν τα παιδιά λίγο πριν φύγουν από τη ζωή, περιέγραψε η 23χρονη μητέρα τους μιλώντας στον Alpha.

Το πρώτο παιδί της Ειρήνης γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2022 και στις 19 του ίδιου μήνα έφυγε από τη ζωή. Η μητέρα ήταν δίπλα του και περιέγραψε τους περίεργους ήχους που άκουσε να βγάζει το βρέφος μέσα στην κούνια και λίγο αργότερα κατέληξε. «Φώναξα την σπιτονοικοκυρά μου που ήταν δίπλα και μου είπε ότι το παιδάκι φεύγει και φωνάξαμε ασθενοφόρο» ανέφερε η 23χρονη.

Μάλιστα, όπως τόνισε είχαν κλείσει ραντεβού για να κάνουν εγκεφαλογράφημα στο βρέφος το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ, καθώς την ημέρα εκείνη άφησε την τελευταία του πνοή.

Για το δεύτερο παιδί η 23χρονη υπογράμμισε ότι «έκανε ένα σύμπτωμα στο σπίτι, όπου γύρναγε τα μάτια της και έκλαιγε. Πήγαμε στο Κέντρο Υγείας και το παιδί συνήλθε. Είπαν δεν ήταν κάτι, έχει σωστούς σφυγμούς, αλλά πρέπει να πάει στο Καραμανδάνειο. Είχε σπασμούς. Μας έστειλαν στο Παίδων Αγία Σοφία. Ήμασταν έναν μήνα μέσα, κάναμε όλες τις εξετάσεις. Εκεί μου είπαν ότι οι σπασμοί ίσως είναι από κάποιο φάρμακο».

«Ήμουν συνέχεια μαζί της, εκεί μου παίζαμε, ξαφνικά χανόταν. Γυρνούσαν τα μάτια της και έμενε λιπόθυμη. Φώναζα αμέσως τον γιατρό» πρόσθεσε η ίδια.

Μέχρι στιγμής, η γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει απάντηση για τα αίτια των δύο θανάτων, ενώ ακόμη εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button