ΔΙΑΦΟΡΑ

Νίκος Παπαδάκης: «Πήγα στο Άγιο Όρος με σκοπό να δω αν μπορώ να μείνω εκεί, αλλά…»

 

Ο Νίκος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στα Καρντάσιανς και μίλησε μεταξύ άλλων και για το Άγιος όρος.

«Επισκέπτομαι το Άγιο Όρος και μου κάνει πολύ καλό. Χαλαρώνω… Θέλω να δω όλο το Άγιο Όρος και για να το κάνεις πρέπει να πας πολλές φορές. Ναι, σκέφτηκα να μείνω, αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να γίνω δόκιμος. Όταν όλοι νόμιζαν ότι εγώ έκανα πράγματα πολλά, ήταν η αρχή, ήμουν δύο χρόνια στο χώρο, εγώ σκέφτηκα αυτό το πράγμα. Οπότε ήταν και η πρώτη φορά που πήγα. Πήγα με σκοπό να δω αν μπορώ να μείνω εκεί, αλλά δεν ήμουν έτοιμος» είπε ο Νίκος και πρόσθεσε: «Ή θα πας από μικρή ηλικία γιατί κι εγώ έχω δει δόκιμους που είναι νέα παιδιά και τους αρέσει αυτό. Και επειδή μου αρέσει να συζητάω πάρα πολύ όταν πηγαίνω, μου έχουν πει πολλές φορές ότι είχαμε μια άλλη ζωή έξω, αλλά κάτι έλειπε και το βρήκαμε εδώ. Δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει το κάλεσμα».
Όσο για τους γονείς που είναι ενάντια στο να πάνε τα παιδιά τους σε μοναστήρι, δήλωσε :«Μπερδεύονται οι γονείς με τα δικά τους όνειρα. Τα δικά τους όνειρα να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους. Είναι τα όνειρα του παιδιού και πρέπει να στηρίξουν τις επιλογές του παιδιού. Δεν ξέρω τι θα έκαναν οι γονείς μου εάν τους έλεγα ότι θέλω να πάω σε μοναστήρι, αλλά φαντάζομαι επειδή όλοι ήταν ιερείς στην οικογένεια, μάλλον δεν θα είχαν πρόβλημα».

gossip-tv.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button