ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή η μητέρα γνωστού ηθοποιού – Ήταν στο πρώτο βαγόνι

«Άδειο σπίτι» έγραψε ο ηθοποιός στο Facebook

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νεκρή η μητέρα του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη – Ήταν στο πρώτο βαγόνι.

Ανάμεσα στους 57 νεκρούς που μετρά η τραγωδία στη Λάρισα, μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, βρίσκεται και η μητέρα του ηθοποιού, Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η γυναίκα είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να περάσει το τριήμερο με τον γιο της.

«Ήταν στο πρώτο βαγόνι, που μόνο ένας άνθρωπος κατάφερε να μείνει ζωντανός. Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης μοιραζόταν από την πρώτη στιγμή την αγωνία του με τους

διαδικτυακούς του φίλους είχε βάλει μία ανάρτηση ότι “μέσα στο τρένο είναι και η μητέρα μου και δεν έχω νέα της”» σύμφωνα με τη ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων.

Λίγες ώρες μετά, ένα μαύρο φόντο στον λογαριασμό του στο Facebook υποδήλωσε το πένθος του για την απώλεια της 55χρονης μητέρας του.

Και μια κουβέντα: “Άδειο σπίτι”.

O Θοδωρής Ελευθεριάδης μόλις ενημερώθηκε για τη σύγκρουση των τρένων δημοσίευσε την ανησυχία του για τη μητέρα του που επέβαινε σε αυτό, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button