ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή σε τροχαίο αγαπημένη ηθοποιός

Έρρικα Χόι: Συνετριμμένοι οι γονείς της 26χρονης

Έφυγε άδικα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή της η 26χρονη ηθοποιός Έρρικα Χόι στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, μπροστά στα μάτια της δίδυμης αδερφής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 26χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τροχαίο, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό της βρισκόταν η αδερφή της και ο φίλος της, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο διέφυγε από το σημείο μετά τη σύγκρουση και αργότερα συνελήφθη. Η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες πρόκλησης θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης, εγκατάλειψης του τόπου του ατυχήματος και κατηγορίες για οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή.

Θα αντιμετωπίσει επίσης κατηγορίες για παρεμπόδιση των αστυνομικών ερευνών σχετικά με το δυστύχημα, καθώς φέρεται να μην απάντησε σε ερωτήσεις ή να μην έδωσε το όνομα και τη διεύθυνσή της.

Η άτυχη Έρρικα Χόι πέθανε ακαριαία, ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Συντετριμμένος ο πατέρας της ηθοποιού ανέφερε: «Ήταν ένα έξυπνο, χαρούμενο, θετικό νεαρό κορίτσι». «Επέστρεφε από ένα μάθημα υποκριτικής όταν συνέβη αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο περήφανος πατέρας είπε ότι η κόρη του ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο, αλλά η υποκριτική ήταν το πάθος της. Πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ του σχολείου της, «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

Έρρικα Χόι: Η πορεία της 26χρονης ηθοποιού στον καλλιτεχνικό χώρο

Η Έρρικα εμφανίστηκε στις οθόνες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αδελαΐδας πέρυσι σε μια διαδικτυακή σειρά με τίτλο «The Reality of Humanity» και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μίνι σειρά του 2020 «Jo-Anne Spirit Guide». Η οικογένεια της 26χρονης μετανάστευσε στην Αυστραλία το 2015. Οι δύο αδερφές σπούδασαν στο Πανεπιστήμιο Flinders, όπου η Έρικα ολοκλήρωσε το Bachelor of Arts, με ειδίκευση στα κινέζικα και τα γαλλικά.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button