ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή 24χρονη Κωνσταντίνα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της – «Έσβησε» ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, συγγενείς και αγαπημένοι, στην 24χρονη Κωνσταντίνα, η οποία έφυγε από τη ζωή ενώ γιόρταζε με την παρέα της.

Η 24χρονη βγήκε με τους φίλους της και άφησε μπροστά τους την τελευταία της πνοή

Το άτυχο κορίτσι άφησε την τελευταία της πνοή την ώρα που βρισκόταν σε έξοδο, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της και την απόκτηση πτυχίου στο πιάνο, παρέα με αγαπημένους φίλους της.

Οι ευχές και τα χαμόγελα των φίλων της «πάγωσαν»όταν είδαν την αγαπημένη τους Κωνσταντίνα να καταρρέει πάνω στο πιάνο του ξενοδοχείου καθώς έπαιζε τα πλήκτρα και ξεδίπλωνε το ταλέντο της.

Συντετριμμένοι οι δικοί της άνθρωποι, την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, μη μπορώντας να δεχτούν τον ξαφνικό χαμό της.

Η 24χρονη κοπέλα, μετά από τη νεκροψία που πραγματοποίησε στο άψυχο σώμα της ο ιατροδικαστής Ρόδου, φάνηκε ότι “έφυγε” από πνευμονικό οίδημα. Παράλληλα, διερευνάται με εργαστηριακές εξετάσεις η αιτία του πνευμονικού οιδήματος.

«Η Κωνσταντίνα μας θα γιόρταζε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Θα της ευχόμασταν να τα εκατοστήσει, θα ήταν χαρούμενη γιατί είχε όλη τη ζωή μπροστά της να χαρεί… Ποιος θα μας το έλεγε ότι σήμερα θα κάναμε ετοιμασίες για την κηδεία της. Είναι πολύ σκληρό, πονάει η ψυχή μας» λέει συγγενής για την άτυχη 24χρονη.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο. Έπιασε αρχικά το κεφάλι της, αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα. Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας…» καταλήγει η συγγενής της νεαρής Κωνσταντίνας.

Η παράκληση της οικογένειας:

Η οικογένεια της κοπέλας επιθυμεί αντί κατάθεσης στεφάνων στην κηδεία, να δοθούν χρήματα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Η ανακοίνωση της οικογένειας :

«Με βαθειά θλίψη ανακοινώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης μας Κωνσταντίνας Ροδίτη θα τελεστεί την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων Κοιμητήριο Ρόδου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό KENTPO KOINΩNIKHΣ ΠPONOIAΣ ΠEPIΦEPEIAΣ NOTIOY AIΓAIOY «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

GR5201104610000046154503901

EΘNIKH TPAΠEZA»

πηγη newsbase.gr enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button