ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντροπή: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε γυναίκα με προβλήματα υγείας επειδή πουλούσε κουλούρια στη Νέα Σμύρνη!

 

 

Την ίδια ώρα που στην πλατεία της Νέας Σμύρνης κανείς μπορεί να αγοράσει από μαϊμού τσάντες μέχρι μαϊμού παπούτσια αλλά και ηλεκτρικές συσκευές, με τους συγκεκριμένους πωλητές να δρουν ανενόχλητοι εις βάρος των εμπορικών καταστημάτων της περιοχής, ο Δήμος Νέας Σμύρνης έδειξε την σκληρότητα του σε μια αγωνιζόμενη κυρία, που μετά από 5 χρόνια ανεργίας και έχοντας να αντιμετωπίσει μια σειρά από οικογενειακά προβλήματα αναγκάστηκε να πουλά κουλούρια για να επιβιώσει.

Της συγκεκριμένης αγωνίστριας της ζωής, της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, διότι δεν συμβιβάστηκε με την πείνα και επέλεξε να πουλά μερικά κουλούρια για να επιβιώσει.

Μετά από 5 χρόνια ανεργίας και με μητέρα υπερήλικα και κατάκοιτη και χωρίς να έχει εισοδήματα από πουθενά αφού δεν διαθέτει άλλους συγγενείς, η κυρία κατάφερε να φτιάξει ένα καρότσι και να πουλάει κουλούρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και όπως καταγγέλλει ο Γιώργος Αφεντουλίδης, δημοτικός σύμβουλος με την «Μια πόλη ανάποδα» έφαγε το πρόστιμο επειδή ο Δήμος της Νέας Σμύρνης αρνήθηκε να της χορηγήσει την σχετική άδεια.

 

 

πηγη .athensmagazine.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button