ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξέσπασε γνωστός τραγουδιστής για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πάνω στο επίκαιρο ζήτημα του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα, τοποθετήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής, Λεωνίδας Βελής.

Τη στιγμή που τα ομόφυλα ζευγάρια κρατάνε την ανάσα τους, εν αναμονή του νομοσχεδίου που θα νομιμοποιεί το γάμο και την τεκνοθεσία για εκείνα, υπάρχει κόσμος της σόουμπιζ, αλλά και εκτός από αυτήν, που διαφωνεί με το εν λόγω νομοσχέδιο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, μέσα από συνέντευξή του στην Espresso: “Τα ομόφυλα ζευγάρια είναι μια κατάσταση που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω να είναι δύο άνδρες ή δύο γυναίκες μαζί και να θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά, ντρέπομαι μόνο που το συζητάω.”

“Εφόσον δύο άνδρες ή δύο γυναίκες είναι ερωτευμένοι, που δεν ξέρω τι έρωτας είναι αυτός, μπορούν να μείνουν σε ένα σπίτι μαζί και να κάνουν τη ζωή που θέλουν. Το να παντρευτούν εμένα είναι ξεφτίλα!”!

Καταλήγοντας, ο Λεωνίδας Βελής δήλωσε: “Το να υιοθετήσουν παιδί, να το δεχτεί δηλαδή η κάθε κυβέρνηση, είναι διπλή ξεφτίλα! Μπορούν να μείνουν σε ένα σπίτι οι δυο τους και να κάνουν ό,τι θέλουνε, όχι παρακάτω, τα παρακάτω ανήκουν στην Κόλαση.”!

Ωστόσο, η δική του θέση, δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφική στάση της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και της κυβέρνησης, καθώς το γενικό αίσθημα παραδέχεται ότι ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στα ομόφυλα ζευγάρια να δημιουργήσουν οικογένεια θα έπρεπε να έχει προ πολλού εφαρμοστεί.

Το διαβάσαμε εδώ tad.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button