ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι δικαιολογίες που εξόργισαν τη μητέρα που έκανε πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της και δεν εμφανίστηκε κανείς

«Ήμουν εντελώς συντετριμμένη βλέποντας την κόρη μου να κάθεται μόνη της ενώ έτρωγε την πίτσα της. Δεν κόψαμε καν την τούρτα της. Μου ράγισε η καρδιά», είπε η μητέρα

Η μητέρα που είπε ότι ούτε ένα από τα 27 παιδιά που κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της τρίχρονης κόρης της δεν εμφανίστηκε, αποκάλεσε τους γονείς «αναίσθητους» γιατί την έστησαν χωρίς να δώσουν καθόλου εξηγήσεις. Είπε όμως ότι η κόρη της έχει πλέον κατακλυστεί από χιλιάδες μηνύματα και προσφορές δώρων από αγνώστους στο διαδίκτυο, αφού η ιστορία της έγινε viral.

Η 27χρονη Μπρεάνα Στρονγκ, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών είχε μεγάλη απήχηση στο TikTok όταν αποκάλυψε ότι δεν εμφανίστηκε κανένα παιδάκι στο πάρτι γενεθλίων της μικρής κόρης της, Έιβερι, το Σαββατοκύριακο – παρά το γεγονός ότι 27 είχαν προσκληθεί και 13 είχαν πει πως θα πάνε. Η Μπρεάνα μίλησε για τη «σπαρακτική» δοκιμασία στη «DailyMail», αποκαλύπτοντας ότι ήταν «εντελώς συντετριμμένη».

Όπως είπε η 3χρονη κόρη της δεν είχε καν την ευκαιρία να απολαύσει την τούρτα της και έπρεπε να καθίσει και να φάει μόνη της την πίτσα. Η Μπρεάνα έριξε τα βέλη της στους γονείς που δεν εμφανίστηκαν στο πάρτι. Η μητέρα εξήγησε ότι είχε σχεδιάσει μια τεράστια γιορτή για την κόρη της σε μια «εσωτερική παιδική χαρά με θέμα τη ζούγκλα» με γιγαντιαίες τσουλήθρες, λάκκους με μπάλες και τούνελ.

Παρήγγειλε πίτσες, μια περίτεχνη τούρτα με θέμα τη Frozen και πολλά άλλα καλούδια, περιμένοντας ότι τουλάχιστον μερικά από τα 27 παιδιά που είχε καλέσει θα έρχονταν.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button