ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι Θεσσαλονικείς βγήκαν στους δρόμους και τραγουδούν Καρρά για να αποχαιρετούν τον θρύλο της λαϊκής μουσικής

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, από τη ζωή σκορπίζοντας σε θλίψη όλη τη χώρα.

«Από το Βορρά μέχρι το Νότο» τραγούδησαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς στη Βασιλέως Ηρακλείου, όπου συχνάζουν τέτοιες μέρες κάθε χρόνο νέοι και όχι μόνο, τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας κρασί.

ΠΑΟΚ και Ζαγοράκης αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά: «Αντίο γνήσιε ΠΑΟΚτσή»
Η αγάπη του Βασίλη Καρρά, ο οποίος την παραμονή των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή σκορπώντας τη θλίψη, για τον ΠΑΟΚ ήταν γνωστή σε όλους.

Δεν την έκρυψε ποτέ ενώ ένας από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους φίλους του ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του «Δικεφάλου», Θόδωρος Ζαγοράκης.

«Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής… Καλό ταξίδι Βασίλη Καρρά.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του…», ανέφερε στο μήνυμα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτσή.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Με τρεις λέξεις αποχαιρέτισε τον φίλο του ο Θόδωρος Ζαγοράκης, που για πολλά χρόνια ήταν κοντά στον Βασίλη Καρρά, μάλιστα ο αρραβώνας και το γλέντι του γάμου του αρχηγού της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 έγιναν στο «Χωριό της Ειρήνης», ιδιοκτησίας του λαϊκού τραγουδιστή, που καταγόταν από το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button