ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο!

Υπάρχει μια παρενέργεια από την χρήση της τεχνολογίας που δεν θα την φανταζόσασταν εύκολα. Είναι ένα φαινόμενο που εμφανίστηκε από την χρήση των κινητών  τηλεφώνων, τα λάπτοπ,τα τάμπλετ και άλλες παρόμοιες συσκευές.

Είναι μια κατάσταση που οι δερματολόγοι την ονομάζουν ‘ο λαιμός της τεχνολογίας’  στην οποία αποδίδουν το διπλό σαγόνι,την χαλάρωση και τις ρυτίδες που εμφανίζονται στην νεότερη γενιά χρηστών.

Η ηλικία που πλήττεται περισσότερο είναι 18-39. Κατά μέσο όρο , οι άνθρωποι αυτών των ηλικιών,έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον τρεις συσκευές που είναι και η πρωταρχική αιτία των προβλημάτων στο δέρμα.

Ο ‘λαιμός της τεχνολογίας’ σχετίζεται με ορισμένες ρυτίδες που δημιουργούνται ακριβώς εμπρός στο λαιμό , λόγω των επαναλαμβανόμενων κινήσεων προς τα κάτω όταν κοιτάμε στην οθόνη της συσκευής.

Αυτές οι κινήσεις που επαναλαμβάνονται προκαλούν στους νέους ανθρώπους ρυτίδες και χαλάρωση από τα δεκαοχτώ τους, ενώ κάποτε αυτές εμφανίζονταν σε ηλικίες πάνω από τα 40.

Τι μπορείτε να κάνετε για την κατάσταση αυτή;Εάν ανησυχείτε ότι οι συσκευές σας θα σας προκαλέσουν άσχημες ρυτίδες,στο λαιμό,διπλό σαγόνι,και χαλάρωση ή αν απλά ανησυχείτε γενικά ότι το σώμα σας γερνά, τότε αυτό το βίντεο είναι για εσάς.

Θα δείτε μια σειρά από ασκήσεις που τονώνουν την γραμμή του σαγονιού και βοηθούν να εξαφανιστεί το διπλό σαγόνι. Εάν κάνετε ότι λέει το βίντεο κάθε μέρα για  δυο εβδομάδες,τότε σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα. Επιπλέον θα αυξήσετε την ευλυγισία στο λαιμό σας  και γενικότερα θα είναι σαν να έχετε κάνει λίφτινγκ!

Δείτε το βίντεο

 

https://www.youtube.com/watch?v=QZkEdPotnDE

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button