ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι Ταλιμπάν εκτελούσαν τα παιδιά ένα-ένα: Ο στρατός ξεκίνησε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις!!!

Κομάντος Ταλιμπάν εισέβαλαν το πρωί στο σχολείο φορώντας στρατιωτικές στολές και πήραν ομήρους 500 παιδιά και δασκάλους, εκτελώντας τουλάχιστον 135 άτομα!

Μάλιστα, τα 123 από τα θύματα ήταν παιδιά, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 114 τραυματίες.

Σύμφωνα με μια μαρτυρία, μάλιστα, οι ένοπλοι εισέβαλαν στο στρατιωτικό σχολείο την ώρα που οι σπουδαστές έδιναν εξετάσεις, χρησιμοποίησαν πολλά παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες, κατά την έφοδο των πακιστανικών αρχών.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ένα σκηνικό τρόμου όπου οι Ταλιμπάν εκτελούσαν τα παιδιά, ένα ένα, με μια σφαίρα στο κεφάλι, αρχίζοντας με τους μεγαλύτερους σε ηλικία μαθητές.

Τις πληροφορίες αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις πολλών γιατρών οι οποίοι ανέφεραν ότι τα περισσότερα παιδιά δέχτηκαν σφαίρα στο κεφάλι. Την ίδια ώρα, τα νοσοκομεία όπου έχουν διακομιστεί οι τραυματίες, επισημαίνουν ότι υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη για αίμα.

Ακόμη, σύμφωνα με μία ακόμα ανατριχιαστική λεπτομέρεια που είδε το «φως» της δημοσιότητας, οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό έναν από τους καθηγητές των παιδιών και τον πυρπόλησαν, αναγκάζοντας τα παιδιά να παρακολουθήσουν το αποτρόπαιο θέαμα!

«Έκαψαν έναν καθηγητή μπροστά στους μαθητές μέσα στην τάξη. Κυριολεκτικά του έθεσαν φωτιά με βενζίνη και έβαλαν τα παιδιά να κοιτάζουν», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Αλλά και σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός παιδιού, μόλις έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, ο καθηγητής τους είπε να κλείσουν τις πόρτες. Ωστόσο, οι Ταλιμπάν τις έσπασαν και μπήκαν στην τάξη.

«Κρυφτήκαμε κάτω από τα θρανία, άρχισαν να πυροβολούν στα πόδια μας και τα κεφάλια μας και μετά έκαψαν την κυρία μας. Έκαψαν την κυρία μας. Οι πυροβολισμοί συνέχισαν, αλλά εμείς δεν κουνηθήκαμε γιατί όποιος κινείτο θα τον πυροβολούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο μαθητής.

Έπειτα από επιχείρηση του στρατού της χώρας και μετά τις μαζικές εκτελέσεις, απελευθερώθηκαν μερικοί όμηροι και στη συνέχεια, αφού ακούστηκαν κάποιες ισχυρές εκρήξεις από το κτίριο, έγινε γνωστό πως και οι έξι δράστες της επίθεσης έπεσαν νεκροί.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, σε αντίποινα -όπως δήλωσαν- για τις επιχειρήσεις του στρατού εναντίον τους στην περιοχή.

«Επιλέξαμε αυτή τη στρατιωτική σχολή για την επίθεση γιατί η κυβέρνηση στοχοθετεί τις οικογένειές μας και τις γυναίκες μας. Θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν τον πόνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Μουχάμαντ Ούμαρ Χορασάνι.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης του Πακιστάν, έχουν ήδη ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων Ταλιμπάν στην περιοχή Τιράχ. Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση οι επιθέσεις του πακιστανικού στρατού έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 22 τρομοκρατών.

Σύμφωνα με τον στρατηγό Ραχεέλ Σαρίφ μέσα σε μία ώρα έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 10 αεροπορικές επιδρομές.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο στρατηγός Σαρίφ είχε γράψει: «Ο πακιστανικός στρατός θα σας κυνηγήσει Ταλιμπάν και θα σας καταστρέψει. Ο στρατός δε θα επιτεθεί σε γυναίκες και παιδιά. Δεν είναι δειλοί όπως εσείς».

ΠΗΓΗ agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button