ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η κηδεία του Βαγγέλη – Κλίμα θλίψης και οδύνης-ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

 

Πλήθος κόσμου, με δάκρυα στα μάτια συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η κηδεία του άτυχου φοιτητή έγινε στο χωριό του πατέρα του Σελλί στο Ρέθυμνο. Είναι ο τόπος που ο Βαγγέλης αγαπούσε περισσότερο, ο τόπος όπου εργαζόταν εθελοντικά τα καλοκαίρια βοηθώντας στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου.

kideia2_1.jpg

Η σορός του 20χρονου έφθασε στο Σελλί, στο πατρικό σπίτι του πατέρα του, στις 07.50 το πρωί. Το τελευταίο του ταξίδι ξεκίνησε χθες από τα Γιάννενα, το βράδυ η σορός του επιβιβάστηκε σε πλοίο στον Πειραιά και σήμερα το πρωί στις 7 έφθασε στη Σούδα. Στη συνέχεια με πομπή 30 αυτοκινήτων στο χωριό του Ρεθύμνου όπου γίνεται αυτή την ώρα η κηδεία.

kideia8.jpg

Το σπίτι στο Σελλί, από τις 8 το πρωί όπου έφθασε η σορός του Γιακουμάκη, είναι «πλημμυρισμένο» με κόσμο που έχει σπεύσει για να πει το τελευταίο αντίο στο Βαγγέλη και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια. Συγγενείς, φίλοι αλλά και συμφοιτητές του 20χρονου από τα Γιάννενα. Ο άτυχος φοιτητής οδηγείται στην τελευταία του κατοικία με μπαλωθιές. Η μητέρα του η οποία χθες το βράδυ κατέρρευσε, σήμερα, στην κηδεία, δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε.

kideia1.jpg

Στη νεκρώσιμο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου κ. Ευγένιος.

kideia10.jpg

 

 

«Γιε μου, παλικάρι μου, πάει το παιδί μου», φώναζε ο πατέρας του, ενώ η αδελφή του αγκάλιασε το φέρετρο του αδερφού της ψελλίζοντας: «αδελφούλη μου».

theios.jpg

Ο θείος του άτυχου Βαγγέλη επωμίστηκε το ψυχικό βάρος της αναγνώρισης της σορού του ανιψιού του.

krhth4.jpg

Πάνω απο δυο χιλιάδες άτομα παραβρέθηκαν στην κηδεία του Βαγγέλη. Οι  φίλοι του Βαγγέλη δεν μπορούν να πιστέψουν το μέγεθος της τραγωδίας.

h-KIDIA-628x314.jpg

Νέοι, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα και φορώντας λευκές κορδέλες είπαντο  αντίο στον σπουδαστή, που αγνοείτο 38 μέρες και βρέθηκε νεκρός στα λασπόνερα 800 μέτρα από τη σχολή όπου φοιτούσε στα Γιάννενα.

3340076bdd9c0ec9ec51fa8600618df3

Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία ήταν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Ρεθύμνης Σταύρος Αρναουτάκης, η περιφερειάρχης Μαίρη Λιόνη και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης. Στεφάνι έστειλε ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς.

Δείτε τα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=jw5045lOVrk

https://www.youtube.com/watch?v=UefW9OGO8vg

 

https://www.youtube.com/watch?v=yyml-WcevHY&t=41

πηγη toxwni.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button