ΔΙΑΦΟΡΑ

Ούρλιαζε από πόνο η χαροκαμένη μάνα του Ρόκκου: «Να έφευγα εγώ, γιατί εσύ γιε μου;»

Υποβασταζόμενη η μητέρα και ο Στέλιος στην κηδεία του Νίκου

Το τελευταίο «αντίο» είπαν νωρίτερα σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Ρόκκο, αδερφό του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μέσα στη θάλασσα το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου.

Η κηδεία έγινε στο χωριό του, την Καλλιόπη Λήμνου, όπου από την ημέρα του ξαφνικού θανάτου του, επικρατεί νεκρική σιγή. Ο 50χρονος που ήταν ψαράς πέθανε σε θαλάσσια περιοχή του νησιού, ενώ είχε βουτήξει με ψαροντούφεκο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Η κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα βρέθηκε στο νησί της Λήμνου και απαθανάτισε τη μητέρα του Νίκου και του Στέλιου Ρόκκου την ώρα που έφτασε στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το παιδί της. Το 2021 η ίδια μάνα είχε χάσει και τον άλλο της γιο από ανακοπή καρδιάς, τον Κώστα Ρόκκο.

Υποβασταζόμενη η τραγική μητέρα προσπαθεί να δει από πού να κρατηθεί. Παλεύει να σταθεί στα πόδια της. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Γιατί γιε μου; Να έφευγα πρώτα εγώ και όχι εσύ!», φώναξε με λυγμό η καταρρακωμένη κυρία Νίτσα μέσα από την εκκλησία. Σήμερα αποχαιρετά τον γιο της, τον Νίκο της.

«Όταν το έμαθε η μάνα του τράβαγε τα μαλλιά της, πετούσε ό,τι έβρισκε» είπε η θεία του Νίκου Ρόκκου

Νωρίτερα σήμερα μίλησε η θεία του για τον άδικο χαμό του ενώ περιέγραψε το μοιραίο βράδυ που πέρασε μαζί με τη μητέρα του.

«Είναι μια δύσκολη μέρα. Γιατί το παλικάρι έφυγε έτσι; Και ο Κώστας, ο αδελφός του. Τα πονέσανε, τα αγαπήσαμε αυτά τα παιδιά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια. Ήταν τόσο ξαφνικό που δεν το περιμέναμε. Το παιδί είχε όνειρα για το χωριό. Έκανε μια αίθουσα για τους ηλικιωμένους, τα τακτοποίησε όλα. Ήμασταν έτοιμοι για το ρεβεγιόν. Και πήγε να βγάλει χταπόδια, ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο, να κάνει μεζέ, τόσο πολύ παιδί ήταν», ανέφερε στην τηλεόραση του Alpha.

«Τι να πω… αυτή η μάνα… δεν παρηγοριέται με τίποτα. Καθόμασταν όλη νύχτα εκεί και μας έλεγε: “Στρατούλα” – γιατί έχουμε και οικειότητα με τη γυναίκα – μου έλεγε: “Πες μου την αλήθεια” και λέω: “Δεν ξέρω τίποτα, το ψάχνουν. Μπορεί να είναι κάπου τραυματισμένος. Τι να της πούμε; Μέχρι το πρωί ήμασταν 2-3 γυναίκες εκεί και δεν της λέγαμε τίποτα, το ξέραμε, πώς θα της το πούμε; Και ήρθε ο ανιψιός της, ο Στέλιος, και την έπιασε αγκαλιά και της λέει: “Κάνε κουράγιο”. Εκείνη την ώρα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, πετούσε ό, τι έβρισκε, τραβούσε τα μαλλιά της, ζήταγε να φύγει», πρόσθεσε.

«Ο Νίκος ήταν εδώ κοντά της γιατί την άνοιγε κάθε ημέρα την πόρτα, να φάνε μαζί, να τη παρηγορήσει για τον Κώστα», είπε.

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου, μίλησε για τον θάνατό του

Η Γιάννα Φαφαλιού, πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου, μίλησε για τον θάνατό του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και για τον ίδιο τον Νίκο σαν Νίκο που τον αγαπούσαμε πολύ και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και αν είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι τι συμβαίνει στη ζωή μας», είπε.

Σχετικά με το πώς έμαθε για τον θάνατό του είπε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που συνέβη. Οι κουμπάροι μας με πήραν τηλέφωνο ότι αγνοείται. Βέβαια δεν μπορούσα να το πιστέψω η αλήθεια είναι, λέω ντάξει πλάκα μας κάνει, αποκλείεται να έχει πάθει κάτι. Πέριμενα να με πάρουν και να μου πουν ότι βρέθηκε. Αλλά περνούσαν οι ώρες και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ότι…».

Στη συνέχεια, η Γιάννα Φαφαλιού αποκάλυψε ότι η ίδια ενημέρωσε την κόρη τους για τον χαμό του: «Την πήρα τηλέφωνο, ήταν έξω με τους φίλους της και δεν ήθελα να το μάθει από αλλού, από τα social ή οτιδήποτε άλλο και την πήρα εγώ ως όφειλα. Ήταν πολύ δύσκολο. Ως μικρότερη νομίζω της είχε αδυναμία, γιατί και στα άλλα του παιδιά είχε μεγάλη αγάπη και είναι και πολύ δεμένα ως αδέλφια».

Για το πώς ήταν ο Νίκος Ρόκκος ως πατέρας είπε: «Ήταν πολύ καλός πατέρας. Με πολύ χιούμορ, είχε πολλή πλάκα. Τα λάτρευε τα παιδιά».

«Ήταν λίγο κεραυνοβόλο» σημείωσε για τη γνωριμία τους.

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Στέλιο, ούτε και με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

«Το γέλιο του θα θυμάμαι πάντα. Θα ακούω το γέλιο του στα αυτιά μου» είπε στο τέλος για τον πρώην σύζυγό της.

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Συντετριμμένοι στην κηδεία του Νίκου Ρόκκου

Αυτή τη στιγμή φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ρόκκο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην θάλασσα το περασμένο Σάββατο 30/12. Η κηδεία τελείται στο χωριό του, την Καλλιόπη στη Λήμνο.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» απαθανάτισε τον Στέλιο Ρόκκο και τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα την ώρα που έφτασαν στην εκκλησία. Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του ήταν καταρρακωμένοι, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους, Νίκος δεν είναι πια μαζί τους.

«Κλείστε την Ελισάβετ, σας παρακαλώ. Φύγετε από αυτό το θέμα. Ζητάω συγγνώμη εγώ» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενοχλήθηκε με το πλάνο του ζευγαριού σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή για εκείνους.

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button