ΔΙΑΦΟΡΑ

Ούτε συγγενείς, ούτε τίποτα: Μαθεύτηκε ο κληρονόμος της Μαίρης Χρονοπούλου, πού έγραψε την περιουσία της

Η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου έχει προκαλέσει θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Η σπουδαία ηθοποιός απεβίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10, μετά από μια απίστευτη μάχη για τη ζωή της. Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε υποστεί ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της τις προηγούμενες ημέρες, το οποίο προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία και την οδήγησε στον τραγικό θάνατο.

Πολλοί άνθρωποι που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μοιραστούν στιγμές με την Μαίρη Χρονοπούλου εκφράζουν τον θαυμασμό τους για εκείνη με τα πιο θερμά λόγια. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ιδρύματος “Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δωρίσει στο ίδρυμα την πλήρη της την περιουσία.

Κώστας Γιαννόπουλος: Τα όσα αποκάλυψε για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Η σχέση μας με τη Μαίρη Χρονοπούλου ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, όταν με κάλεσε να μιλήσουμε για το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Με κάλεσε να πάμε για φαγητό και μου είπε ότι ήθελε να δώσει 2εκ. δραχμές. Λυπάμαι που το λέω, δε θα ήθελε, αλλά τώρα είναι η στιγμή να πούμε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά…

Η Μαίρη Χρονοπούλου λάτρευε τα παιδιά. Σε εκείνο το ραντεβού, μιλήσαμε και διαπίστωσα ότι η γυναίκα αυτή δε θα είχε τη δυνατότητα να επιβιώσει αν μας έδινε αυτά τα χρήματα. Την παρακάλεσα να δώσει ένα πολύ μικρότερο ποσό για να μπορεί κι εκείνη να επιβιώσει.

Εκ τότε γίναμε φίλοι, δυο φίλοι που μας ένωναν τα παιδιά. Μετά από κάποια χρόνια, μας ενημέρωσε ότι ήθελε να γράψει το σπίτι της κι ένα ακόμα διαμέρισμα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. H τελευταία συνάντηση που είχαμε ήταν πρόσφατα όταν συναντηθήκαμε και με τα παιδιά, στα γενέθλιά της…» ανέφερε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Το είχε αποκαλύψει και η ίδια:

Επιπλέον, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε παραχωρήσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Σε αυτήν τη συνέντευξη, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην περιουσία της και σε ερωτήσεις σχετικά με την ύπαρξη μιας διαθήκης.

«Είχα μια αρκετά μεγάλη περιουσία σε ακίνητα, αλλά κάποια στιγμή ήθελα να απαλλαγώ από όλα. Τα χάρισα όλα, ό, τι έχω. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια. Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Δεν τα έκανα διαθήκη που λέμε, τα χάρισα, τα μεταβίβασα κανονικά. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου και πίστεψέ με δεν ξέρεις τι ξαλάφρωμα είναι αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η αείμνηστη ηθοποιός.

πηγη enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button