ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο άστεγος πιανίστας που άφησε άφωνο το διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)!

 

 

Σολίστ, 26 ετών και εδώ και ενάμιση χρόνο, στο δρόμο: Παίζει Μπετόβεν και προκαλεί χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης σε όσους τον ακούν.

Στην αρχή, επιβάτες και αστυνομικοί άρχισαν να γελούν, λοιδορώντας τον. Λίγο μετά, το περιπαικτικό γέλιο έδωσε τη θέση του στα επιφωνήματα θαυμασμού.

Ο 26χρονος Άλαν Ντόναλντσον έπαιζε στο πιάνο, σε σταθμό τρένου του Νιουκάστλ, κλασικά αριστουργήματα του Μπετόβεν, όπως το Für Elise και τη Σονάτα υπό το Σεληνόφως.

Ο νεαρός Άλαν παίζει πιάνο από τα 14 του. Όπως λέει, όταν κάθεται μπροστά στα ασπρόμαυρα πλήκτρα, κανείς δεν τον ενοχλεί.

Για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες στο δρόμο, ο 26χρονος έκανε τον κόσμο να τον προσέξει.

Κάποιος τον κατέγραψε με το κινητό του σε μία από τις πολλές «ιδιωτικές» συναυλίες του.

Ένας από τους ανθρώπους που έτυχε να παρακολουθήσουν το βίντεο ήταν ένας πρώην συμμαθητής του, ο οποίος συγκινημένος από την περιπέτεια του 26χρονου, δημιούργησε σελίδα για δωρεές, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και βρεθεί ένα σπίτι.

Δείτε το βίντεο…

 

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button