ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Ανδρέας Καραγιάννης έβαλε στη θέση της την Σοφία Μουτίδου που είπε βαρıά λόγια για την θρnσκεία

Ο Ανδρέας Καραγιάννης “ισοπεδώνει” την Σοφία Μουτίδου: «Δεν βρίζεις το σύμβολο που ο άλλος προσκυνά!»

Σε οξείς τόνους ξέσπασε κατά της Σοφίας Μουτίδου ο Ανδρέας Καραγιάννης με αφορμή το βίντεο που ανέβασε για την εκκλησία στον αέρα της Super Κατερίνας.

Όσα ανέφερε

«Δυστυχώς γινόμαστε πάλι μάρτυρες μια ασχήμιας άνευ προηγουμένου. Βγαίνει ένας υποκριτής άνθρωπος και επιτίθεται συλλήβδην στους Χριστιανούς».

«Ο σκοπός ήταν να διχάσει και να περιγελάσει το πρόσωπο του Ιησού».

«Να πούμε για το συγκεκριμένο πρόσωπο ότι με δική της πρωτοβουλία και με συνεννόηση που μου είχε κάνει δεξιού κόμματος όχι αριστερού και άθεου και τότε ζήταγε τη στήριξή μας της εκκλησίας και των παπάδων και τώρα βρίζει»..

«Είναι ντεμέκ άθεη, ντεμέκ προοδευτική!» πρόσθεσε.

«Είχε ζητήσει τη στήριξή μου και για το θέμα των βίντεο όταν ξεκινούσε και για το θέμα το πολιτικό γιατί κατέβαινε με κάποιο κόμμα» συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Η Σοφία Μουτίδου περνά στην “αντεπίθεση” και απαντά σε όσα είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης, μετά από βίντεό της για τα Χριστούγεννα. Σοφία Μουτίδου: Η απάντησή της στον Ανδρέα Καραγιάννη: «Κοιμήθηκα μισή ώρα και έμαθα ότι η Εκκλησία θέλει να μου κάνει μήνυση»

Σοφία Μουτίδου: Χαίρομαι που γεννήθηκε ο Χριστός, αλλά έχω κουραστεί κάθε φορά το ίδιο παραμύθι

Στο νέο της βίντεο στο youtube η Σοφία Μουτίδου σχολίασε τα Χριστούγεννα, τα ήθη και έθιμα των γιορτών και κατέρριψε κάποιους μύθους της εορταστικής περιόδου. Η γνωστή κωμικός επίσης αναφέρθηκε στους θρησκευόμενους ανθρώπους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα πρέπει να πιστεύεις στον Θεό.

«Πόσες φορές πήγες στην εκκλησία αυτές τις μέρες και πόσες φορές στα Sephora; Πόσες φορές άναψες κερί στο Hondos και πόσες στην αληθινή εκκλησία; Φταίνε οι άθεοι, το ρίχνεις στους άθεους, αλλά δεν φταίνε αυτοί, καθόλου. Εμείς είμαστε άθεοι αλλά έντιμοι. Εσάς να δω που είστε οι θρήσκοι» ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο

 

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Το βράδυ των Χριστουγέννων δεν πιστεύω να φάτε, να μην είστε στην εκκλησία με το ένα πόδι. Μην τυχόν και κάνετε τη ζωή που κάνουν οι άθεοι, “το νου σας γομάρια” που έλεγε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για να στολίσεις και γενικώς για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να πιστεύεις, δεν έχει να κάνει. Και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που γεννήθηκε ο Χριστός, αν και έχω κουραστεί, κάθε φορά 2023 χρόνια το ίδιο παραμύθι, αλλά χαίρομαι πολύ, και τα βόδια που τον φυσήξανε και τα μουλάρια και η Παναγία η άσεπτη και η αμόλυντη και ο Τζόζεφ από πάνω και οι 3 μάγοι που φέρανε από την άλλη άκρη της γης δώρα, κιμπάρηδες οι μάγοι».

Και πρόσθεσε: «Εγώ λοιπόν είμαι από αυτούς που χαίρομαι και μ’ αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα, και το πακέτο όλο, τα δώρα, τα γλυκά, τα παραμύθια, το ενδεχόμενο ευτυχίας».

«Επειδή είναι Χριστούγεννα δεν σημαίνει ότι κοπέλα μου καταπληκτικιά θα είναι ευτυχισμένα όλα σαν τη διαφήμιση, το ξέρω ότι σου αρέσει, το ξέρω ότι δέκα μέρες τώρα φοράς γκλίτερ, αλλά η ψυχούλα δεν θα αλλάξει, ο άντρας σου θα παραμείνει γομάρι, το κατάλαβες;

Και η πεθερά σου το ίδιο και το παιδάκι σου δεν πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα αν του κάνεις ή δεν του κάνεις δώρο. Επειδή γεννήθηκε ο Χριστός δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η δική σου σχέση κοπέλα μου πανέμορφη, εσύ έπρεπε να κάνεις δουλειά» είπε, ανάμεσα σε άλλα, η Σοφία Μουτίδου.

πηγη straight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button